Aloita helposti. Toimi turvatusti.

Kevytyrittäjä on osaamistaan myyvä yksinyrittäjä, jolla ei ole omaa Y-tunnusta. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia yrityksen pyörittämiseen liittyvästä byrokratiasta, vaan Eezy huolehtii siitä puolestasi. Kun sinulla on osaamista ja ideoita, anna Eezyn siivittää sinut lentoon. Kanssamme pääset alkuun helposti.

Työt voi aloittaa tänään myöhemminkin.

Kevytyrittäjyys on vapautta tehdä juuri sellaista työtä kuin haluat silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. 

Kevytyrittäjänä laskutat yksityishenkilönä asiakastasi tekemästäsi työstä. Voit tehdä töitä joko päätoimisesti tai sivutoimisesti – juuri sen verran, mikä sinun tilanteeseesi sopii.

Kevytyrittäjänä pystyt myös testaamaan omaa yritysideaasi ja ylipäätään yrittäjyyttä. Kevytyrittäjyys on helppo vaihtoehto omalle yritykselle, sillä me hoidamme yrittäjän byrokratian puolestasi. 

Työpäivä takana – vai mieluummin edessä?

Kevytyrittäminen antaa sinulle vapauden keskittyä työn tekemiseen. Kevytyrittäjänä markkinoit itse palveluasi, ja sovit työsi hinnoittelusta, aikatauluista ja laskutuksesta suoraan asiakkaittesi kanssa. Avullamme laskutat tehdyn työn helposti, ilman omaa Y-tunnusta.

Laskutus on kuitenkin vain yksi osa palveluamme – kattavan kokonaispalvelumme ansiosta kevytyrittäminen on sujuvaa ja turvallista heti ensi metreistä lähtien.

Miksi Eezy?

Läpinäkyvä hinnoittelu

Rahan kanssa harva pitää yllätyksistä ja meidän kanssa tiedätkin aina, mitä palvelustamme maksat. Vertailussa olemme edullisempi kuin alan markkinajohtaja – hintamme sisältää kaiken tarpeellisen. Meillä ei ole piilokuluja ja palkasta vähennettävät maksut näet etukäteen.

Miksi Eezy?

Vastuullinen kevytyrittäjäpalvelu

Hoidamme asioitasi kuin omiamme: huolellisesti, ajallaan ja viranomaiset huomioiden. Me viilaamme pilkkua ja pyörittelemme papereita viimeisen päälle, jotta sinun ei tarvitse. Me otamme vastuullisen toiminnan tosissaan ja olemme erityisen ylpeitä siitä, että voimme tarjota alan kattavimmat vakuutukset kevytyrittäjillemme. 

Miksi Eezy?

Eezyn kevytyrittäjänä et jää yksin

Me autamme, neuvomme, selvitämme ja välitämme. Saat käyttöösi lähes 15 vuoden kokemuksemme kevytyrittäjäpalveluna ja alan parhaan asiakaspalvelun. Määrittelemiemme palvelulupausten ansiosta voimme varmistaa reilun ja laadukkaan palvelun – aina ja jokaiselle. 

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi

"Olen tykännyt tosi paljon kevytyrittäjyydestä. Säästän vain niin paljon aikaa, kun kaikki byrokratia hoituu Eezyn kautta. "

– Heini Hälinen, visuaalinen suunnittelija

“Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin”

– Markus Pöyhönen, personal trainer

"Kevytyrittäjänä on helppo kokeilla yrittäjyyttä ja yhteistyön saatuasi laskutus on helppoa. Teet laskun ja saat siitä palkan, ei tarvii itse miettiä kaikkea byrokratiaa."

– Rapsu, striimaja

“Minulla jää lähemmäs kolmannes enemmän aikaa itse työn tekemiseen. Nimensä mukaisesti Eezy on iisi!”

– Era Mikkola, AD

“Eezyssä on ollut parasta se, että kaikki toimii. Kaikki asiat on kauhean hyvin hoidettu ja voin keskittyä työhön.”

– Ninnu Perälä, toimittaja

"Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä."

– Juhani Palomäki, asentaja

Eezyn teezit

Tiedät mitä ja mistä maksat

Hinnoittelumme on simppeli ja poikkeuksellinen: yksi palvelumaksu, joka sisältää kaiken tarpeellisen. Ei piilokuluja eikä pakollisia lisämaksuja. Tutustu hinnastoomme – vertailussa olemme edullisempi kuin alan markkinajohtaja. 

Eezyn teezit

Sinut on vakuutettu

Eezyn palvelumaksuun kuuluvat kevytyrittäjän vakuutukset astuvat voimaan heti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröidythän siis palveluumme ennen työn aloittamista.

Eezyn teezit

Saat apua kaikissa tilanteissa

Eezy Kevytyrittäjät on monelle se ensimmäinen kosketus oman osaamisen laskuttamiseen. Se tarkoittaa myös sitä, että olemme todella monelle henkilölle ensimmäinen kosketuspinta yrittämiseen, itsensätyöllistämiseen.

Tässä piilee myös suuri vastuu: meidän tehtävämme on auttaa ja neuvoa henkilöä alkuun, opastaa siinä, miten työstä sovitaan, millaista hintaa juuri siitä omasta osaamisesta pitäisi osata pyytää.

Eezyn teezit

Sinulle vastaa ihminen

Olitpa sitten aloittava kevytyrittäjä tai jo kokeneempi konkari, aina voi tulla jotakin kysyttävää.

Me olemme täällä kevytyrittäjiämme varten – autamme jokaista kevytyrittäjää levittämään siipensä ja lähtemään lentoon valitsemallaan kevytyrittäjyyden tiellä.