Eezy Conttori järjestää taidekilpailun

Haluaisitko tehdä taideteoksen Eezy Conttorin vessaan? Coworking-tilamme vessat kaipaavat seinilleen luovaa iloittelua!

Toivomme että teos on huomiota herättävä, tilaan sopiva ja nostaa arkisen vessatoimituksen aivan uudelle tasolle. Emme kuitenkaan halua rajata luovuuttasi liikaa. Teokselle voi halutessaan käyttää koko vessan maalatun seinä- ja kattopinta-alan tai osia siitä.

Kilpailuaika on 11.-30.9.2018. Kilpailu on avoin kaikille ja sen järjestää Eezy Conttori, laskutuspalveluyritys Eezyn coworking-yhteisö. Maksamme voittajalle työn tekemisestä palkkaa sekä materiaalikustannukset. Kilpailutyöt tulee toimittaa Eezylle 30.9. mennessä, joko sähköpostitse osoitteeseen info@eezy.fi tai perinteisesti kirjeenä Eezy Osk, Hämeentie 3, 00530 Helsinki. Työhön tulee liittää:
– Projektin kokonaiskustannus (maksamme korvauksen työstäsi palkkana).
– Projektin alustava aikataulu ja kokonaistuntiarvio.
– Arvio materiaalikustannuksista
– Omat yhteystiedot

Koska meillä on kaksi vessaa, valitsemme kaksi voittajateosta toteutettavaksi. Voittajien tulee toteuttaa työnsä loka-joulukuun 2018 aikana. Voittajat valitsee Eezy. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajat 7.10.2018 mennessä viestintäkanavissamme. Alaikäisellä tulee olla huoltajan suostumus kilpailuun osallistumiseen.

Lisätietoa Eezy Conttorista: https://www.conttori.fi