Kaipaatko työrauhaa, mutta myös yhteisöä johon kuulua? Tee työsi Eezy Conttorilla!

Eezy Conttori

Eezy Conttorin modernit työskentelytilat sopivat erinomaisesti sinulle, joka tarvitset hetkellisesti työpistettä, kaipaat vakituista työtilaa tai olet järjestämässä koulutusta, workshoppia tai vaikkapa palaveria.

Lue lisää

Skiglu

Tämä huone on omaa rauhaa arvostavan valinta. Huoneessa on vain 1 työpiste. Hintaan sisältyy: wifi, valkotaulu, monitoimitulostimen käyttö, säiliö tuhottaville papereille, kahvia ja teetä sekä perustoimistotarvikkeet.

Varaa

Spora ja Stoge

Näissä huoneissa on molemmissa 2 työpistettä. Hintaan sisältyy: 1 työpiste, wifi, valkotaulu, monitoimitulostimen käyttö, säiliö tuhottaville papereille, kahvia ja teetä sekä perustoimistotarvikkeet.

Varaa

Tsygä ja Tuubi

Näissä huoneissa on 4 työpistettä. Hintaan sisältyy: 1 työpiste 4 hh huoneessa, wifi, valkotaulu, monitoimitulostimen käyttö, säiliö tuhottaville papereille, kahvia ja teetä sekä perustoimistotarvikkeet.

Varaa

Hakis

Neuvotteluhuone 8 hlölle. Hintaan sisältyy: fläppitaulu, wifi, perustoimistotarvikkeet, monitoimitulostimen käyttö ja säiliö tuhottaville papereille.

Varaa

Stadi

Neuvotteluhuone 18 hlölle. Hintaan sisältyy: videotykki, fläppitaulu, wifi, perustoimistotarvikkeet, monitoimitulostimen käyttö ja säiliö tuhottaville papereille.

Varaa

Eezyn laskutuspalvelun käyttäjänä vuokraat tiloja etuhinnoin!