Eezy ja valtakunnallisesti toimiva KodinPro® yhteistyöhön

KodinPro®:n avulla voit saada lisää töitä & tunnettuutta – ja mikä parasta, Eezyn kevytyrittäjänä saat palvelusta tuntuvasti alennusta! KodinPro® -palvelussa työn tilaajat tarvitsevat ammattitaitoisia tekijöitä kodin ja vapaa-ajan asunnon huolto- ja korjaustöihin. Palvelu on kevytyrittäjille ja yrittäjille tehokas kanava saada suoria työpyyntöjä edullisesti ja helposti. Palveluun kaivataankin jatkuvasti lisää ammattilaisia tekemään työpyyntöjä, joita työn tilaajat palveluun kirjaavat. 

Palvelun hyödyt: 

  • Helppous ja edullisuus 
  • Palvelu on aina mukana puhelimessasi 
  • Liidit suoraan puhelimeesi ilman sähköposti- ja puhelinrallia 
  • Et maksa liideistä etkä provisiota työstäsi, eli teet töitä niin paljon kuin haluat ja maksat palvelusta vain kiinteän hinnan

KodinPro® tarjoaa huippuedun Eezyn kevytyrittäjille! 

Tarjoamme KodinPro® -palvelun Eezyn kevytyrittäjille ilman liittymismaksua (199 €) sekä kolme ensimmäistä kuukautta yhteishintaan 30 € (norm. 30 € / 1 kk).  Tämänkään jälkeen hinta ei päätä huimaa: vain 15 € / kk ilman määräaikaa! Säästät siis 199 € liittyessäsi ja lisäksi saat kuukausihinnan roimalla alennuksella. Hintoihin lisätään ALV 24%. 

Lunasta etusi koodilla ALE100 ja rekisteröidy KodinPro® -palveluun valmiina vastaanottamaan työpyyntöjä. 

Näin otat KodinPro® -palvelun käyttöösi: 

1.Rekisteröidy urakoitsijaksi palveluun www.kodinpro.fi -sivustolla.
2.Täytä tietosi ja lataa tästä Eezy Kevytyrittäjien logo ja lisää se profiiliisi.
3.Lisää etukoodi ALE100 Maksutiedot-kohdassa.
4.Lataa KodinPro-sovellus Play-kaupasta (Android) tai Appstoresta (iPhone) 

Katso tarkemmat ohjeet nettisivuiltamme. Liittymisetuna saat Vaatemyynti.fi -verkkokaupasta 20 % -alennuksen kaikista tuotteista ja painatuksista.  

P.S. Palvelun käyttömaksut voit vähentää tulonhankkimiskuluina henkilökohtaisessa verotuksessasi. 

Mikä on KodinPro ja miten se toimii? 

KodinPro® on uusi ja nykyaikainen verkko- ja mobiilipalvelu, josta kuluttajat voivat tilata kotiinsa ja vapaa-ajan asunnolleen erilaisia palveluja kuten LVI-työt, sähköasennus, rakentaminen, remontointi, nuohous, siivous, pihatyöt jne. Palvelu on kehitetty ja testattu toimimaan nopeasti ja helposti. Lähtökohtana on ollut haasteet tilaajan ja tekijän väliseen yhteydenluomiseen ja yleensäkin tekijän helppoon löytymiseen. Palvelun ainutlaatuinen sovellus toimii reaaliaikaisesti ja kaikki näkevät, mitä milloinkin tapahtuu. 

Miten palvelu toimii työpyynnöissä: 

  • Tilaaja tekee työpyynnön, joka menee kaikille kategoriat täyttäville tekijöille haluamalleen alueelle 
  • Tekijät saavat ilmoituksen puhelimeen ja sähköpostiin 
  • Tekijä saa tilaajan yhteystiedot ja voi suoraan sovelluksessa painaa Soita-näppäintä ja keskustella työstä tarkemmin. Tekijä voi myös laittaa viestiä tai olla reagoimatta. 
  • Tekijä menee tekemään työn ja sopii laskutuksesta. 

Lue lisää KodinPRO:sta.