Eezy vahvasti mukana uudessa UusioUra -tapahtumassa 5.2.2019

UusioUra on ensimmäinen erityisesti yli 45-vuotiaille järjestettävä uravalmennus ja rekrytointitapahtuma pääkaupunkiseudulla, joka murtaa myyttejä keski-iän ylittäneiden työkyvystä ja työhaluista.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti uutta työpaikkaa tai ammattia etsiville.  Myös yrittämisestä tai yrittäjämäisestä toiminnasta kiinnostuneet löytävät tapahtumasta erilaisia tapoja toiminnan käynnistämiseen.

Aika: 5.2.2019 klo 10-19.
Paikka: Kaapelitehtaan Merikaapelihalli, Helsinki

UusioUrassa on esillä mahdollisimman kattavasti kaikki se toiminta, jota keski-iän ylittäneiden työuran kehittämiseen on tarjolla. Työ- ja koulutuspaikkojen lisäksi tapahtumassa esitellään palveluja, joilla edistetään kohderyhmään kuuluvien työllistymistä ja uudelleenkouluttamista. Tapahtumaan tuotetaan myös ohjelmaa tämän päivän työelämästä ja sen muutoksesta.  Ohjelmassa käsitellään mm. tulevaisuuden työtä ja koulutusta, omien vahvuuksien tunnistamista, uravalmennusta, piilotyöpaikkoja jne. Lisäksi järjestetään cv-baareja, speed-date-tyylisiä tapaamisia ja erilaisia work shoppeja.

UusioUra vastaa moneen tarpeeseen

”Tunnen paljon yli 50-vuotiaita pitkän uran tehneitä työttömiä, joilla olisi todella halua päästä töihin. Eräskin 55 -vuotias kollega jäi työttömäksi oltuaan 8 vuotta toimitusjohtajana. Hänelle headhunterit sanoi suoraan, että et työllisty enää ikinä. Aika masentavaa kuultavaa ihmiselle, joka todella on panostanut omaan uraansa”, sanoo UusioUra -tapahtuman tuottaja ja idean kehittäjä Riitta RouhiainenMarkkinointi Bravuuri Oy:stä.

”Parasta on ollut huomata, että tapahtuman tarpeellisuus on tunnistettu ja tämä kiinnostaa laajasti työelämän kaikkia osapuolia. ”

Ja näin idea syntyi.

”Talvella 2017 etsin kesätyöpaikkaa nuorimmalle pojalleni ja huomasin, että nuorillehan on tarjolla useita eri rekrytointitilaisuuksia. Silloin syntyi ajatus, että myös iäkkäämmälle työvoimalle pitää olla tarjolla samanlaisia rekrytapahtumia. Monet tuttavapiirissäni tarvitsevat tietoa työpaikoista ja ohjausta työnhakuun.  Siitä lähti käyntiin UusioUra -tapahtuman tuottaminen”, kertoo Rouhiainen.

Tapahtuma on kävijöille maksuton. Ilmoittaudu mukaan UusioUra-tapahtumaan vaikka jo nyt!
Lue myös lisää tapahtumasta UusioUran verkkosivuilta.

Liity Facebook-tapahtumaan

Tapahtuman päätukijat ovat: Ammattiliitto Pro, Eezy ja Oikotie. Lisäksi tukijoina ovat mm. Akava, Gofore Oyj, Helsingin kaupunki, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Libris, Oma-aika -lehti, Palvelualojen ammattiliitto PAM, Stadin aikuisoppilaitos, Uudenmaan Te-palvelut.