Esportsin laskutettavat tulovirrat hoidat kaikkein kätevimmin Eezyn laskutuspalvelun kautta. Et tarvitse omaa yritystä, tavallinen henkilöverokortti riittää. Et ole kirjanpitovelvollinen. Lähetämme laskusi ja huolehdimme palkanmaksusta sekä laskutuspalveluihin sovellettavista lakisääteisistä maksuista – sinä saat palkan tilillesi.

Ota askel kohti mukavampaa kevytyrittäjyyttä.

Rekisteröityminen on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Tutustu palveluun kaikessa rauhassa.

REKISTERÖIDY TÄSTÄ

Eezy palvelee kevytyrittäjää

Toimiessasi Eezyn kautta et jää yksin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua niin puhelimitse, sähköpostise kuin eezy.fi -chatissa. Olet myös tervetullut toimistollemme Helsingin Hakaniemeen!

Suomen ensimmäisenä laskutuspalveluyrityksenä tunnemme alan erittäin hyvin – olemmehan olleet itse sitä synnyttämässä. Alan pioneerina meille on tärkeää toimia niin, ettei perästä kuulu – voit luottaa siihen, että asiasi hoituvat niin kuin pitääkin.

Ota yhteyttä neuvontaamme.

Eezyn hinnoittelu kestää vertailun

Selkeä, läpinäkyvä hinnoittelumme takaa sen, ettei yllättäviä kuluja tule. Palvelumaksuumme sisältyy mm. laskujen lähettäminen, perintä, palkanmaksu, tapaturmavakuutus, toiminnan vastuuvakuutus, lakineuvonta sekä tietysti osaavan henkilökuntamme opastuspalvelut tarpeesi mukaan.

Mahdollisesta YEL-vakuutuksen ottamisesta huolehdit itse tai voit valtuuttaa meidät. Tarvitsetko rahaa nopeasti? Lisämaksullinen Eezy Express -palkka on tililläsi parhaimmillaan jo laskutuspäivänä.

Paljonko saisit palkkaa? Kokeile itse palkkalaskurilla.