Hinnasto

Hinnoittelumme on alan selkein, läpinäkyvin ja vastuullisin. Kaikki kevytyrittäjämme on vakuutettu työajan tapaturmavakuutuksella ja toiminnan vastuuvakuutuksella. Nämä vakuutukset sisältyvät palvelumaksuun.

PALVELUMAKSUMME ON 5-7 % + ALV

Rekisteröityminen on maksutonta. Palvelumaksu veloitetaan vasta palkanmaksun yhteydessä ja se lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummastasi.

Palvelumaksu alenee sitä mukaa, kun laskutusta kertyy. Porrastettu palvelumaksumme palkitsee pitkäaikaisia, aktiivisia käyttäjiämme. Kerryttämäsi laskutus ei nollaannu koskaan.

7 %

+ alv
Kun laskutuskertymäsi
on alle 50 000 €

6 %

+ alv
Kun laskutuskertymäsi
on yli 50 000 €

5,5 %

+ alv
Kun laskutuskertymäsi
on yli 150 000 €

5 %

+ alv
Kun laskutuskertymäsi
on yli 300 000 €

PALVELUMAKSUUN SISÄLTYY

 • Neuvonta
 • Lakineuvonta
 • Sopimuspohjat
 • Laskutus kotimaahan ja ulkomaille
 • Maksumuistutukset ja perintä
 • Palkanmaksu
 • Todistukset ja yhteenvedot
 • Eezyn tarjoamat työmahdollisuudet
 • Tapahtumat ja webinaarit
 • Mahdollisuus valtuuttaa Eezy hoitamaan YEL-vakuutusmaksut puolestasi
 • Mahdollisuus käyttää Eezy Kevytyrittäjien Y-tunnusta rajoitetusti

LISÄPALVELUT

Maksat lisäpalvelusta vain silloin, kun sitä tarvitset. Lisäpalvelun hinta veloitetaan normaalin palvelumaksun lisäksi ja lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummastasi.

EEZYN KEVYTYRITTÄJÄNÄ TIEDÄT, MISTÄ MAKSAT, JA SAAT SAMALLA RAHALLA ENEMMÄN.

 • Neuvontamme on vailla vertaansa, ja voit luottaa asiantuntemukseemme kaikissa tilanteissa.
 • Ei pakollisia lisämaksuja, peruutuskuluja, kiinteitä kuluja, yllättäviä menoja eikä sitoutumispakkoa.
 • Ei minimipalvelumaksuja, eli voit tehdä niin paljon ja niin pieniä tai suuria laskuja kuin haluat.
 • Maksat palvelusta vain, kun sinulla on laskutettavaa työtä ja kun sinulle maksetaan siitä palkka.
 • Eezyn palvelumaksu on vähennyskelpoinen henkilökohtaisesssa verotuksessa.

MITÄ PALVELUMAKSU ON EUROINA?

Palkkalaskurillamme voit laskea, minkä verran Eezyn palvelumaksu on euroissa ja paljonko laskutussummastasi jää käteen palkkana. Laskuri on myös hyvä apu työn hinnoitteluun.

Palkastasi vähennetään aina verokorttisi mukainen ennakonpidätys ja Eezyn palvelumaksu. Jos ostat lisäpalvelun, palkastasi vähennetään myös lisäpalvelun maksu. Jos olet YEL-vakuutusvelvollinen, palkastasi vähennetään myös työnantajan sairausvakuutusmaksu, näet sen suuruuden palkkalaskurista.

MUITA ETUJA EEZYN KÄYTTÄJILLE:

Omena-hotellit

Omena-hotellit on suomalainen perheyritys, jolla on 7 hotellia ympäri Suomen. Omena-hotellissa yövyt kotimaisessa huippusängyssä aina edullisesti, aina kaupungin keskustassa. Eezyläiset yöpyvät vielä edullisemmin, Omenan kiinteällä yrityshinnalla, jonka saat rekisteröityä itsellesi Omenan sivuilla.

SOLKI.LIVE

Solki.live -palvelu tarjoaa monipuoliset työkalut palvelujen myymiseen sekä omien asiakkaiden tapaamiseen digitaalisesti verkossa. Eezyläiset käyttävät solki.live -palvelua etuhinnoin, tutustu etuihin.

HILTI OY

Hilti Oy tarjoaa palveluita ja tuotteita rakennusalan ammattilaisille. Eezyläiset saavat yritysasiakkaan alennukset käyttöönsä kaikissa Hilti Oy:n liikkeissä eri puolilla Suomea, kun hankkii työhön tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Ostoksia voi tehdä ainoastaan käteisellä. Saat alennukseen oikeuttavan asiakasnumeron neuvonnastamme.

HELT

HELT-palvelun avulla voi myydä liikuntaan liittyviä verkkopalveluita ja valmennuksia vaivattomasti omalla kanavalla. Kanavan käyttöönotto on ilmaista ja HELTn palvelumaksu on 16% kaikesta kanavan kautta tulleesta myynnistä. Eezyläisille HELT tarjoaa lisäetuna alkusparrauksen sekä tarvittaessa apua sisällöntuotantoon.

LOOKAID

Lookaid-mobiilisovellus on yrittäjille ja kevytyrittäjille tarkoitettu markkinapaikka, jossa eri alojen osaajat voivat tarjota omia palveluitaan. Eezyn kevytyrittäjänä markkinoit palveluasi Lookaidissa kätevästi ja saat näkyvyyttä somessa palveluillesi. Eezyn kevyrittäjille Lookaid tarjoaa syysedun: Kun lataat sovelluksen, luot palvelusi ja lisäät sovellukseen koodin EEZYLP3 30.9.2020 mennessä, saat kaikki maksulliset lisäominaisuudet ilmaiseksi käyttöösi 6 kk:n ajaksi. Lisäksi profiilisi tulee näkymään, että olet Eezyn kevytyrittäjä ja osallistut 100 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan!

MYXLINE

MyXline on uudenlainen, ympäristöystävällinen pikakuljetuspalvelu, jossa kuljettajana käytännössä lataat itsellesi maksuttoman MyXline-sovelluksen, seuraat avoimia lähetyksiä ja varaat itsellesi sopivan pikakuljetuksen ja viet lähetyksen perille. Kuljetuspalkkion maksu hoituu kevytyrittäjänä automaattisesti ja kätevästi Eezyn kautta.