Itsensätyöllistäminen Eezyn kautta – mitä se on?

Itsensätyöllistäminen Eezyn kautta on moderni ja joustava tapa työllistyä työmarkkinoilla. Sinä voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten: Myyt ja markkinoit osaamistasi ja palveluasi, sovit työsi hinnoittelusta ja aikatauluista suoraan asiakkaittesi kanssa. Me huolehdimme puolestasi paperitöistä: asiakkaasi saa työstäsi virallisen laskun ja maksamme toimintasi tuloksen sinulle palkkana.

Eezy on omaa yritystä helpompi vaihtoehto. Säästyt yrityksen perustamiseen liittyviltä toimenpiteiltä, et ole kirjanpitovelvollinen eikä sinun esimerkiksi tarvitse tehdä yrittäjän veroilmoitusta.

Kun yrittäjän velvollisuudet ja paperityöt eivät vie aikaasi ja energiaasi, voit keskittyä olennaiseen eli työsi markkinointiin ja sen tekemiseen. Palvelumme avulla teemme unelmiesi toteuttamisen sinulle mahdollisimman helpoksi.

Miten Eezy toimii?

1. Rekisteröidy palveluumme tunnistautumalla pankkitunnuksillasi ennen työn aloittamista. Näin varmistat, että palveluumme sisältyvät tapaturma- ja toiminnan vastuuvakuutus ovat voimassa työtä tehdessäsi.

2. Sovi työstä asiakkaasi kanssa ja kerro, että laskutat Eezyn kautta. (Vinkki: Extranetistamme voit ladata sopimuspohjat sekä yritysasiakkaiden että yksityisasiakkaiden/kotitalouksien toimeksiantoihin.)

3. Kun työ on tehty, täytä laskuluonnos extranetissä, jonka perusteella lähetämme laskun asiakkaallesi/toimeksiantajallesi.

4. Kun asiakkaasi maksusuoritus näkyy meillä, maksamme toimintasi tuloksen sinulle palkkana.

Haluatko tietää lisää? Katso tarkempi kuvaus palvelusta

Harkitsetko rekisteröitymistä?

Usein uuden äärellä herää kysymyksiä, ja siksi meillä on oma palvelunumero sinulle, joka vasta mietit kevytyrittäjyyttä tai olet juuri rekisteröitynyt eezyläiseksi.

Me vastaamme kysymyksiisi puhelimitse 09 4242 1565 ja sähköpostitse startti.kevytyrittajat@eezy.fi.

 

Aiheeseen liittyvää:

Näin se toimii – tarkempi kuvaus palvelusta

Eezyn hinnasto

Oma yritys vai Eezy?

Vakuutukset

Palkkalaskuri

Eezy yrityksenä

Ansaitse suosittelemalla Eezyä

Rekisteröidy palveluun – se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.