Vaikuta vastaamalla kyselytutkimukseen kevytyrittäjien eläkevakuuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriössä mietitään parhaillaan, mitä muutostarpeita yrittäjien eläkelainsäädäntöön liittyy. Tietoa laskutuspalveluyritysten käyttäjien mielipiteistä ei kuitenkaan ole. Siksi nyt on tärkeää kuunnella sinua ja ajatuksiasi kehittämistarpeista.

Uusi työ ry, työeläkeyhtiö Elo ja Aula Research toteuttavat eläkevakuuttamiseen liittyen kyselytutkimuksen. Haluaisimme kuulla sinun näkemyksesi eläketurvasta: miten se mielestäsi toimii, voiko siihen luottaa ja miten sitä pitäisi kehittää?

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä

Osallistuminen kyselyyn on vapaaehtoista, ja vastaaminen kestää enintään 10 minuuttia. Tutkimuksen toteuttaa Aula Research, joka käsittelee kaikki vastaukset luottamuksellisesti. Kyselylinkki on avoin, mikä tarkoittaa, ettei yksittäistä vastaajaa voida tunnistaa. Suuri kiitos sinulle jo etukäteen vastauksestasi!

Kesäisin terveisin,

Uusi työ ry ja työeläkeyhtiö Elo

         

Uusi työ ry on laskutuspalveluiden yhdessä perustama yhdistys, jonka tehtävänä on edistää itsensätyöllistämistä ja kevytyrittäjyyttä. Yhdistyksen tavoitteena on, että itsensätyöllistäminen määritellään selkeästi lainsäädännössä yhtenä työn muotona perinteisen yrittäjyyden ja palkkatyön ohella. https://uusityo.fi