Lakineuvonta – apua kevytyrittäjän lainopillisiin kysymyksiin ja tilanteisiin

Toivomme tietysti, että toimeksiantosi sujuvat ongelmitta, asiakkaasi ovat tyytyväisiä ja laskusi maksetaan ajallaan. On kuitenkin tilanteita, joissa oikeudellinen neuvonta on tarpeen. Oli kyseessä sitten kimurantti sopimus, henkilökohtaiseen verotukseen liittyvä kysymys, riitojen sovittelu tai vaikkapa tietosuojaselosteen muokkaaminen – meiltä saat apua.

Homma toimii niinkin helposti, että kun sinulla on tarvetta lakineuvonnalle, voit olla yhteydessä Eezyn omaan lakimieheen. Jos asia on simppeli ja sen voi ratkaista nopeasti vaikka jo puhelun aikana, neuvonta on sinulle täysin ilmaista. Jos taas käy ilmi, että asia vaatii syvempää perehtymistä ja laajempia lisäselvityksiä, me kerromme sen sinulle ja saat hinta-arvion, sillä emme halua yllättää kuluilla. Eezyn laskutuspalvelun käyttäjät saavat vaativammatkin toimeksiannot kohtuullisella hinnalla.

Mitä lakiasioita hoidamme?

 • Sopimusoikeudelliset asiat ja niiden neuvottelut (sopimusten luonti ja tarkastaminen ja läpikäynti)
 • Erilliset sopimukset tilauksesta (esim. isommat tilaukset ja Eezyn sopimuspohjien muokkaukset omiin tarpeisiin sekä alakohtaiset sopimukset)
 • Oikeudellinen neuvonta (henkilökohtaiset verotuskysymykset)
 • Yrittäjän sosiaaliturva ja YEL
 • Riitojen ratkaisu
 • Tietosuojaselosteen laatiminen, muokkaaminen, läpikäynti
 • Velkomusasiat

 

Mitä lakineuvonta maksaa?

Eezyn laskutuspalveluun sisältyy ilman lisämaksuja:

 • Yleisluontoinen neuvonta, kuten meidän sopimuspohjiemme tulkinnat ja täyttöohjeet.
 • Puhelinneuvonta, kunnes toimeksianto vaatii lisäselvityksiä, asiakirjan luontia tai muuta vastaavaa lisätyötä.

 

Maksulliset toimeksiannot 90 €/h (sis. alv 24 %, minimilaskutus 0,5 h), esimerkiksi:

 • Räätälöity sopimus, esim. tietosuoja, toimeksianto
 • Riitojen ratkaisu ja sovittelu
 • Kaikki henkilökohtaiset oikeudelliset palvelut, joihin ei löydy sopimuspohjaa tai yleistä ohjetta

 

Lakipuhelin palvelee ti klo 10-14 numerossa 09 4242 1559

Lakipuhelimessa palvelee Eezyn oma lakimies Otto Michelsen. Voit myös lähettää sähköpostia lakipalvelut.kevytyrittajat@eezy.fi, mutta puhelinaikoina Otto on varmuudella tavoitettavissa. Jos numero on varattu, soitamme sinulle takaisin aina saman päivän aikana, sinun ei tarvitse soittaa meille kahta kertaa. Lakipuhelin palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Asianajotoimiston palvelut eezyläisille

Eezy tekee myös yhteistyötä Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:n kanssa, joka tuntee Eezyn toiminnan ja sopimusehdot hyvin. Sivenius, Suvanto & Co hoitaa puolestasi mahdolliset oikeudenkäynnit, välimiesmenettelyt ja konkurssiasiat.

Eezy on osana palveluaan sopinut Sivenius, Suvanto & Co:n kanssa siitä, että oikeudellisen tilanteesi puhelimitse tapahtuva alkukartoitus on maksuton. Puhelinneuvonnassa saat arvion, millaisiin toimiin tilanteessasi kannattaa ryhtyä ja millaisia kustannuksia tästä todennäköisesti aiheutuu.

Eezyn henkilökunta antaa tarkemmat ohjeet asianajopalvelun käyttämisessä ja lisätietoja saat soittamalla neuvontaamme.