SuperEezy – luomme laskutkin puolestasi

Eikö aikasi vain tunnu riittävän laskujen tekemiseen tai kulujen kirjaamiseen? Tai tuntuuko nettipohjaisen palvelun käyttäminen ylivoimaiselta? Unelmoitko mahdollisuudesta, ettei sinun tarvitsisi täyttää laskun laskua itse ja Eezy hoitaisi puolestasi kaiken laskutukseen liittyvän? Siis ihan kaiken.

Nyt se on mahdollista! SuperEezy on uusi palvelumme, joka nimensä mukaisesti tarkoittaa, että tämän helpommaksi oman työn laskuttaminen ei voi mennä – sitä ei nimittäin SuperEezyn käyttäjän tarvitse tehdä. Me hoidamme puolestasi laskujen täyttämisen sekä kulujen kirjaamisen järjestelmään ja sinä voit sillä aikaa tehdä jotain mielekkäämpää – vaikkapa lisää laskutettavaa työtä tai vain hengähtää hetken.

Miten SuperEezy toimii?

Teemme ensin kanssasi SuperEezy-palvelusopimuksen ja valtuutuksen. Tämän jälkeen palvelutiimimme huolehtii laskutustietojesi täyttämisestä, laskujesi lähettämisestä sekä asiakkaittesi ja mahdollisten työporukoiden lisäämisestä. Hoidamme myös tietojesi päivityksen, kulujesi kirjaamisen ja huolehdimme tositteiden tallennuksesta. Sinä toimitat ainoastaan tarvittavat laskutus- ja kulutiedot meille joko puhelimitse, sähköpostilla tai paperilla. Kun olemme tehneet kaiken valmiiksi, pyydämme sinulta kuittauksen. Rekisteröityminen palveluumme sinun tulee tehdä henkilökohtaisesti, mutta siinäkin avustamme tarvittaessa.

Mitä SuperEezy maksaa?

SuperEezy-palvelumaksu on 5 % + alv arvonlisäverottomasta laskutussummasta, veloitamme sen normaalin palvelumaksusi lisäksi.

Kiinnostuitko SuperEezy-palvelusta?

Ota neuvontaamme yhteyttä ja kerro meille kiinnostuksestasi. Sinun ei tässä vaiheessa tarvitse rekisteröityä, jos et ole jo Eezyn palvelun käyttäjä. Teemme kanssasi SuperEezy-palvelusopimuksen ja valtuutuksen. Tämän jälkeen voitkin nojata rauhassa taaksepäin!