Haluatko kesätyön, jota varten ei tarvitse lähettää yhtään työhakemusta? Työllistä itsesi Eezyn laskutuspalvelun avulla!

Monella nuorella, opiskelijalla ja pätkätyöläisellä olisi intoa tehdä töitä myös kesällä, mutta kesätyöpaikkoja on rajallisesti, eikä niitä riitä kaikille osaavillekaan tekijöille. Jos kesätyö tuntuu olevan tänä keväänä kiven alla, mikset ottaisi Eezyä käyttöön ja työllistäisi itse itseäsi! Samalla saat arvokasta kokemusta yrittämisestä ilman, että sinun tarvitsee alusta alkaen opetella yrittäjyyteen kuuluvaa byrokratiaa ja paperitöitä. Eezyn laskutuspalvelu hoitaa paperityöt puolestasi: Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan oman osaamisesi tuominen markkinoille, asiakashankinta ja valitsemasi kesätyön tekeminen.

Miten Eezy toimii?

Eezy-laskutuspalvelun avulla voit luoda oman kesätyösi. Hoidamme puolestasi laskutuksen, verot ja muut itsensätyöllistäjän kallisarvoista aikaa vievät paperityöt.

Näin palvelu toimii:

  1. Rekisteröidy palveluumme. Ei aloitusmaksua!
  2. Sovi työsuorituksesta toimeksiantajasi, eli hankkimasi asiakkaan kanssa, ja kerro, että laskutat työstäsi Eezyn kautta.
  3. Kun työsuorite on valmis, täytä laskutuslomake extranetissä.
  4. Lähetämme täyttämiesi laskutuslomakkeiden perusteella laskut asiakkaillesi.
  5. Maksamme maksusuoritukset sinulle palkkana haluamasi palkanmaksusäännön mukaisesti.
  6. Ei sitoumuksia: Voit lopettaa palvelun käytön milloin tahansa.

Heräsikö kysyttävää? Emme jätä asiakkaitamme yksin, asiakaspalvelumme palvelee chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse.

Miksi kesätyöntekijän kannattaa ottaa Eezy käyttöön?

Kesätyöläinen! Työllistä itsesi Eezyn laskutuspalvelun avulla.

Eezyn avulla sinun on helppo rakentaa itsellesi juuri oman näköisesi kesätyö. Sinun ei tarvitse tulla valituksi avoimeen kesätyöpaikkaan saadaksesi tuloja myös kesän ajalta. Voit jättää kymmenien hakemusten kirjoittelun sikseen ja samalla saat vapauden valita työsi sisällön ja asiakaskuntasi. Kesätyöläinen, päästä luovuus valloilleen omien uratoiveidesi ja osaamisesi mukaan, yrittäjyyden mahdollisuuksia on rajattomasti!
Kesäkuukausien itsensätyöllistäjänä saat Eezyltä myös tapaturma- ja vastuuvakuutukset! Ne ovat voimassa aina töitä tehdessäsi, kun olet rekisteröitynyt palveluumme.