Kevytyrittäjien laskutuspalvelu Eezy palvelee ilona.works – Yrittäjien verkkokaupassa

ilona.works – Yrittäjien verkkokauppa ja laskutuspalveluyhtiö Eezy auttavat itsensä työllistäjiä, eli kevytyrittäjiä ottamaan ensimmäiset askeleet yrittäjyyden tiellä. Kevytyrittäjä ei tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta. Ainoa velvollisuus on yrittäjän eläkevakuutuksesta, eli YEL-vakuutuksesta huolehtiminen. Nyt itsensä työllistäjä voi samalla kertaa rekisteröityä Eezyn kevytyrittäjille suunnattuun laskutuspalveluun sekä ottaa tarvittavan YEL-vakuutuksen ilona.works – yrittäjien verkkokaupasta.

ilona.worksin toukokuussa 2019  lanseeraama verkkokauppa on erityisesti yrittäjille ja pienyrityksille suunnattu palvelu, jossa myydään tärkeitä liiketoimintaan liittyviä tukipalveluita, kuten mm. eläke- ja vahinkovakuutuksia, puhelinliittymiä, työterveys-, kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita sekä yritystilejä ja -kortteja. Suurin osa palveluista on koottu palvelupaketeiksi, joita on helppo vertailla sekä löytää yritykselleen sopiva palvelukokonaisuus. Verkkokauppa on suunniteltu helppokäyttöiseksi yrittäjille, joten palveluiden hinnat ja ehdot ovat selkeästi esillä. Yrittäjien verkkokauppa sisältää kuluttajille suunnatuista verkkokaupoista tutut ominaisuudet, kuten ostamista helpottavat laskurit sekä mahdollisuuden vertailla palveluja ja ostaa ne heti verkosta.

”Nykyään yrittäjyys ei pelkästään tarkoita osakeyhtiön tai toiminimen kautta toimimista. Laskutuspalvelut kuten Eezy mahdollistavat kevytyrittäjyyden, joka on hyvä vaihtoehto aloittaa ja testata yrittämistä ja yrittäjämäisesti toimimista. Yrittäjien verkkokauppa sopii mainiosti myös kevytyrittäjän tarpeisiin. YEL-vakuutuksen voi ottaa samalta istumalta, kun rekisteröityy Eezyn laskutuspalveluun.”, kertoo Ilona Works Finlandin toimitusjohtaja Juhana Gyllenbögel.

“ Eezyn palvelun tavoitteena on tehdä kevytyrittäjyydestä mahdollisimman helppoa. Me huolehdimme paperitöistä, jotta kevytyrittäjä saa käyttää aikansa ja energiansa työn tekemiseen ja myymiseen. Ilona.works on loistava kanava tavoittaa ihminen siinä vaiheessa, kun hän vasta pohtii yrityksen perustamista. Jos oma y-tunnus ei tunnu heti alkuun ajankohtaiselta, on kevytyrittäjyys erittäin matalan kynnyksen polku yrittäjämäiseen toimintaan ”, kertoo Eezyn toimitusjohtaja Saija Hellstén.

Lisätiedot:

Juhana Gyllenbögel
toimitusjohtaja
Ilona Works Finland Oy
juhana.gyllenbogel@ilona.works
+358 50 318 8010

Minna Mäkelä
markkinointiviestintä
Eezy Osk
minna@eezy.fi
09 4242 1555

 

ilona.works – Yrittäjien verkkokauppa

ilona.works – Yrittäjien verkkokauppa toimii alustana sekä liiketoiminnan tukipalveluiden ostajille että myyjille. ilona.works tuo yrittäjille ja pienyrityksille mahdollisuuden vertailla ja ostaa palveluita kätevästi verkosta – ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokaupassa yrittäjä voi itse vertailla palveluntarjoajia ja heidän palveluitaan ja ostaa ne heti verkosta.

Verkkokauppa on julkaistu toukokuussa 2019 ja uusia tuotekategorioita sekä palvelukokonaisuuksia lisätään säännöllisesti. Yhtiö on perustettu vuonna 2017 ja se on täysin Suomalaisessa omistuksessa sekä saanut arvostetun Avainlippu-merkin. www.ilona.works

Eezy

Eezy Osk on vuonna 2008 perustettu laskutuspalvelu, jonka kautta voi toimia itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman tarvetta perustaa omaa yritystä nk. kevytyrittäjänä. Eezy mahdollistaa työn laskuttamisen ilman yrittäjän paperisotaa. Se on helpompi, ja usein myös edullisempi vaihtoehto omalle yritykselle.

Eezyn asiakaskuntaan kuuluu eri alojen ammattilaisia hevosenkengittäjistä yliopistoprofessoreihin, satunnaisesta sivutoimisesta laskuttajasta täysipäiväiseen, jopa muita eezyläisiä työllistävään toimijaan. Palvelulla on yli 25 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja se on osa VMP-konsernia. kevytyrittajat.eezy.fi