Personal Trainer, yritätkö hoitaa itse hiki otsalla yrityksesi kirjanpidon ja laskutuksen?
Jätä hikoilu salille ja keskity asiakastyöhön!
Eezy hoitaa loput.

Laskutuspalvelu Eezy Personal Trainer

Eezyn laskutuspalvelu Personal Trainereille

Personal Trainer -yrittäjän arki täyttyy byrokratiasta, paperipinoista, laskuista, veroasioista ja kaikesta muusta, joka vie aikaa asiakastyöltä. Eezyn laskutuspalvelu on se vaivattomampi vaihtoehto yrittämiselle. Eezy maksaa sinulle palkan tekemästäsi Personal Trainerin työstä. Avullamme voit unohtaa kaiken ylimääräisen ja keskittyä vain siihen, minkä parhaiten osaat – asiakkaidesi hyvinvoinnin lisäämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Eezyn palvelu soveltuu näppäräksi työvälineeksi sekä yritysten että yksityishenkilöiden laskuttamiseen. Eezy sopii erinomaisesti sekä vasta aloitteleville Personal Trainereille että jo pidempään alalla toimineille ammattilaisille.

Miten Eezy toimii?

Eezy-laskutuspalvelun tavoitteena on tehdä jokaisen tärkeää hyvinvointityötä tekevän Personal Trainerin työurasta mahdollisimman helppo ja tuottoisa. Hoidamme puolestasi laskutuksen, verot ja muut itsensätyöllistäjän kallisarvoista aikaa vievät paperityöt. Eezy maksaa sinulle palkan tekemästäsi personal trainerin työstä, ja sinä voit keskittyä vain itse tekemiseen.

Näin palvelu toimii:

  1. Rekisteröidy palveluumme. Ei aloitusmaksua!
  2. Sovi työsuorituksesta toimeksiantajasi, eli joko liikuntakeskuksen tai yksityishenkilön kanssa, ja kerro, että laskutat Eezyn kautta.
  3. Kun työsuorite on valmis, täytä laskutuslomake extranetissä.
  4. Lähetämme täyttämiesi laskutuslomakkeiden perusteella laskut toimeksiantajillesi.
  5. Maksamme maksusuoritukset sinulle palkkana haluamasi palkanmaksusäännön mukaisesti.
  6. Ei sitoumuksia: Voit lopettaa palvelun käytön milloin tahansa.
Personal Trainer Yrityksen Laskutus Kirjanpito Laskutus Eezy

Heräsikö kysyttävää? Emme jätä asiakkaitamme yksin, sillä asiakaspalvelumme palvelee chatissa, sähköpostitse, puhelimitse sekä neuvontapisteissämme.


Miksi Personal Trainerin kannattaa valita Eezy?

Eezy on mutkaton tapa yhdistää yrittäjän vapaus ja palkkatyön helppous. Hinnoittele työsi, keskity asiakkaidesi hyvinvointiin ja poimi työsi hedelmät meiltä palkkana. Voit unohtaa kokonaan oman yrityksen perustamiseen liittyvät paperityöt ja byrokratian.

Olemme huomioineet palvelun kehittämisessä sen, että monet Personal Trainerit tekevät yrittäjämäisesti töitä liikuntakeskuksille. Eezyn kautta toimiminen on myös liikuntakeskuksen näkökulmasta helppo ratkaisu, sillä Eezyn kautta palkanmaksu sujuu kätevästi ilman työnantajalle kuuluvia velvollisuuksia.

Koska Personal Trainerin työpäiviin mahtuu monenlaista menoa ja vilskettä, palveluumme sisältyvät myös tapaturma- ja vastuuvakuutukset! Ne ovat voimassa aina töitä tehdessäsi, kun olet rekisteröitynyt palveluumme.