LOOKAID.fi – Uusi maksuton markkinapaikka kevytyrittäjille

Lookaid-mobiilisovellus on yrittäjille ja kevytyrittäjille tarkoitettu markkinapaikka, jossa eri alojen osaajat voivat tarjota omia palveluitaan. Eezyn kevytyrittäjänä markkinoit palveluasi Lookaidissa kätevästi ja saat näkyvyyttä somessa palveluillesi.  

Voit helposti jakaa kuvia ja linkin omaan tai kaverisi palveluun sosiaalisissa medioissa. Mitä aktiivisemmin sinä ja muut osaajat jaatte palveluitanne eri sosiaalisissa medioissa, sitä useampi asiakas löytää palvelunne.  

Lookaid tarjoaa edun Eezyn Kevytyrittäjille

Lookaid tarjoaa Eezyn kevyrittäjille syysedun: Kun lataat sovelluksen, luot palvelusi ja lisäät sovellukseen koodin EEZYLP3 30.9.2020 mennessä, saat kaikki maksulliset lisäominaisuudet ilmaiseksi käyttöösi 6 kk:n ajaksi. Lisäksi profiilisi tulee näkymään, että olet Eezyn kevytyrittäjä ja osallistut 100 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan!

Mikä on Lookaid?

Lookaid on sovellus, jolla sinä kevytyrittäjänä saat näkyvyyttä palveluillesi! Palvelusi löytyy toimialan, palvelun kuvauksen ja sijainnin mukaan. Asiakkaat löytävät palvelusi ja voivat helposti ottaa yhteyttä sinuun sovelluksen sisällä. 

Voit helposti jakaa kuvia ja linkin omaan tai kaverisi palveluun sosiaalisissa medioissa. Mitä aktiivisemmin sinä ja muut osaajat jaatte palveluitanne eri sosiaalisissa medioissa, sitä useampi asiakas löytää palvelunne. Yhdessä olemme enemmän! Lookaid on palveluiden tori, josta asiakkaat löytävät palvelusi. 

”Kokoontumalla yhteen on alku, 

Pysymällä yhdessä on prosessi ja

Työskentelemällä yhdessä on menestys!”

-Henry Ford-  

 

Lisätietoja: 

Sauli Kippola, Tj 

041 438 4443 

sauli.kippola@lookaid.fi