MyXline – Tienaa kuljettamalla pikalähetyksiä samalla, kun reissaat muutenkin

Matkustatko opiskelun, työn tai vapaa-ajan merkeissä kaupungista toiseen? Toisella kädellä voisi jotain kantaa tai takakontti on tyhjänä? Nyt sinulla on mahdollisuus ansaita kuljettamalla pikalähetys mukanasi (palkkiot 60 € tai 74 €).  

MyXline on uudenlainen pikakuljetuspalvelu, jossa käytännössä lataat itsellesi MyXline-sovelluksen, seuraat avoimia lähetyksiä ja varaat itsellesi sopivan pikakuljetuksen ja viet lähetyksen perille. Palvelu tullaan lanseeraamaan syyskuussa lähettäjä-yrityksille. 

MyXline-sovellus on yksityishenkilöille ilmainen ja kuljetuspalkkion maksu hoituu automaattisesti Eezyn kautta. Kuljetustoimeksiantojen tekeminen on mahdollista 17 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. 

Vinkit Eezyn kevytyrittäjälle:

1. Lataa MyXline-sovellus joko Play-kaupassa (Android) tai Appstoressa (iPhone)

2. Rekisteröidy kuljettajaksi MyXline-sovelluksessa.

3. Tallenna kevytyrittäjäkoodisi (sama kuin suosittelukoodisi) MyXline-kuljettajaprofiiliisi kohtaan ”omat tiedot” > ”kevytyrittäjänumero” ennen ensimmäisen palkkion maksua.

4. Palkkion maksu tapahtuu Eezyn kautta muutaman viikon sisällä.

5. Jos kuljetat paketin vapaa-ajan matkan yhteydessä, työstä aiheutuneet kulut (esim. paketin säilytysmaksu) kannattaa laittaa suoraan omaan verotukseen vähennyksinä. Jos kuljetat paketin muutoin kuin vapaa-ajan matkallasi, voit hakea kulukorvauksia työmatkasta ihan normaalisti kauttamme.

Mikä MyXline?

MyXline on uusi suomalainen sovellus ja palvelu, jonka toiminta perustuu jakamistalouteen kuljetustoimialalla. MyXline palvelun on kehittänyt MyXline Oy. 

MyXline Oy tarjoaa lähetysten pikakuljetuspalvelua Suomessa toimiville yrityksille kaupunkien välillä. Toimitusaikalupaus on maksimissaan 12h sopivan kuljettajan varmistumisesta. Toiminnan perustana ovat: luotettu lähettäjä, luotettu kuljettaja, turvallinen lähetys sekä kestävä kehitys. 

Tätä kuljetusliikettä ja menestystarinaa luomassa voivat olla kaikki suomalaiset – niin sinäkin: lähettäjänä, kuljettajana ja kehittäjänä. MyXlinen juuret ovat vahvasti Suomen maaperässä, mutta katseemme on suunnattu kauas. 

MyXline-palvelu tulee olemaan ympäristöystävällisin tapa kuljettaa lähetyksiä kaupunkien välillä. Jatkossa pikalähetyksiä ei tarvitse enää viedä tai tuoda erikseen vaan niitä kuljetetaan omien matkojen ja liikkumisen yhteydessä – ympäristöä säästäen ja kunnioittaen.