Neuvontaa ja tukea

Me olemme täällä sinua varten ja autamme kaikissa kysymyksissä. Älä epäröi ottaa yhteyttä! Neuvontamme palvelee sinua sähköpostitse info@eezy.fi ja numerossa 09 4247 5630 ma-to klo 9–17 ja pe klo 9-16.


Tiedossa on monelle taloudellisesti epävarmoja aikoja. Moni kevytyrittäjä ja pienyrittäjä kärsii peruutuksista eikä voi harjoittaa ammattiaan entiseen tapaan. Lomaan harvalla on mahdollisuutta, mutta oman osaamisen kehittäminen ja kouluttautuminen töiden käydessä vähiin on yksi vaihtoehto. Tulemme listaamaan Kevytyrittäjän selviytymisoppaaseen hyödyllisiä koulutuksia ja webinaareja sekä päivitämme opasta ajankohtaisilla ohjeilla ja vinkeillä.

Ajattelun avuksi Eezympää yrittäjyyttä -podcast

Oletko jo kuunnellut Eezympää yrittäjyyttä-podcastiamme? Podista voit saada tarpeellisia vinkkejä mm. digituotteiden kehittelyyn, hinnoitteluun ja kassavirran hallintaan. Podcastimme löytyy nettisivuiltamme ja mm. Spotifyista.

Kysymyksiä YEL-vakuutuksesta?

Yrittäjän työeläkevakuutus, eli YEL-vakuutus, on yrittäjän ja yrittäjämäisesti itsensätyöllistävän eläke- ja sosiaaliturvan perusta. Se on lakisääteinen vakuutus, jota ei voi korvata vapaaehtoisilla eläkevakuutuksilla. Laskutuspalveluiden käyttäjät eli kevytyrittäjät luokitellaan eläkevakuuttamisen kannalta yrittäjiksi. Se tarkoittaa sitä, että vastaat oman eläkevakuutuksesi järjestämisestä YEL-vakuutuksella, jos yrittäjämäinen toimintasi täyttää YEL-vakuuttamisen ehdot.

Olemme tehneet YEL-vakuuttamisesta mahdollisimman mutkatonta ja voit hoitaa YEL-vakuuttamisen kätevästi Eezyn kautta työeläkeyhtiö Elosta. Lisätietoja YEL-vakuuttamisesta Eezyn kautta.