Nyt voit ottaa YEL-vakuutuksen kätevästi Eezyn kautta

Ylivoimaisesti suurin osa kevytyrittäjistä haluaisi, että heidän vakuutusasiansa hoidettaisiin palkanmaksun yhteydessä. Meillä on hyviä uutisia: Eezyn ja työeläkeyhtiö Elon yhteistyön myötä se on nyt Eezyn käyttäjille mahdollista! Jos YEL-vakuuttaminen on sinulle ajankohtaista, voit nyt ottaa YEL-vakuutuksen kauttamme työeläkeyhtiö Elosta ja valtuuttaa Eezyn hoitamaan eläkevakuutuslaskujen maksamisen puolestasi.

Nyt siirrymme malliin, jossa valtuutat meidät ottamaan YEL-vakuutuksen kauttamme työeläkeyhtiö Elosta ja kerryttämään palkastasi rahaa YEL-maksuja varten asiakasvaratilillesi ja hoitamaan YEL-vakuutuslaskusi sinne kertyneillä rahoilla. Yhteistyömme Elon kanssa sisältää yhtenäisen verkkopalvelun lisäksi kevytyrittäjien työeläkevakuuttamisen ja muiden sosiaaliturvamaksujen oikeellisuuden varmistamisen neuvonnan avulla.

Miten tämä käytännössä toimii?

Jos olet Eezyn käyttäjä ja haluat ottaa YEL-vakuutuksen Eezyn kautta, kirjaudu sisään verkkopalveluumme (extranet). YEL-vakuuttamisen löydät kohdasta Omat tiedot > YEL-vakuutus. Täyttämällä vakuutushakemuksen valtuutat Eezyn hoitamaan YEL-vakuutusasiasi ja kun vakuutus on vahvistettu, alamme kerryttämään palkastasi rahaa YEL-maksuja varten asiakasvaratilillesi. Voit myös päivittää vakuutustietojasi kätevästi verkkopalvelumme kautta. Voit tarvittaessa myös päättää vakuutuksen ja nostaa kerrytetyt rahat asiakasvaratililtäsi itsellesi. Lue lisää asiakasvaratilistä.

Heräsikö kysymyksiä?

Olethan yhteydessä neuvontaamme, jos sinulla herää kysymyksiä YEL-vakuuttamiseen liittyen, puh. 09 4247 5630 (ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16) tai info@eezy.fi


Milloin lakisääteinen YEL-vakuutus on otettava?

Sinun on otettava YEL-vakuutus viimeistään kuuden kuukauden sisällä siitä, kun lakisääteisen YEL-vakuutuksen edellytykset täyttyvät. Lue lisää kevytyrittäjän YEL-vakuuttamisesta.