Eezyn neuvontapisteet Rovaniemelle ja Tallinnaan

Pidämme huolta asioistasi koronasta huolimatta

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä ja pyrimme säilyttämään palvelumme normaalina kaikille käyttäjillemme ja kevytyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Palvelulupauksemme:

• Vastaamme kaikkiin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Soitamme sinulle halutessasi takaisin aina saman päivän aikana, sinun ei tarvitse soittaa meille kahta kertaa.
  • Tarkastamme klo 14 mennessä saapuneet laskuluonnokset aina saman arkipäivän aikana.
  • Maksamme palkkasi viivytyksettä asiakkaasi maksusuorituksen saavuttua tai valitsemanasi palkanmaksupäivänä.
  • Käsittelemme klo 12 mennessä saapuneet EezyExpress-pyynnöt aina saman arkipäivän aikana.
  • Palkkatodistuksen saat tulostettua heti itse extranetistä.

Neuvontamme palvelee sinua normaalisti sähköpostitse ja numerossa 09 4247 5630 ma-to klo 9–17 ja pe klo 9-16. Suosimme etätöitä ja teemme oman osamme viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suosittelemme verokorttien ja kuittien toimittamista meille sähköisesti ja neuvontatapaamisten hoitamista mieluummin puhelimitse. Toimistomme Helsingin Hakaniemessä on ma 16.3. alkaen auki poikkeuksellisesti ma-pe klo 10-15.

Pidämme sinut ajantasalla ja kerromme mahdollisista muutoksista extranetissämme, nettisivuillamme ja tarvittaessa sähköpostitse.

Lisätietoa:

• Jos sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse info@eezy.fi, nettisivujen chatissa tai numerossa 09 4247 5630.
  • Tutustu Kevytyrittäjän selviytymisopppaaseen, josta löydät tähän poikkeustilanteeseen tarpeellisia ohjeita ja vinkkejä.