Raksa-alalla toimeksiantajat, olosuhteet ja vaatimukset vaihtuvat. Onneksi laskutus voi sujua aina luotettavasti ja huolettomasti. Helpota elämääsi – jätä laskutus, verot ja muu paperisota Eezyn huoleksi!

Eezyn kevytyrittäjäpalvelu on oikea ratkaisu rakennusalan ammattilaisille, jotka eivät halua tuhlata arvokasta työaikaansa numeroiden pyörittelyyn. Olivat asiakkaasi sitten kotitalouksia tai suuria rakennusliikkeitä, palvelumme tekee itsensä työllistämisen rakennusalalla sinulle helpoksi. Kun laskutat tekemäsi työt Eezyn kautta, jäävät molemmat kätesi vapaaksi ammattitaitosi toteuttamiseen.

Eezyn kautta voit laskuttaa sekä yksin että urakkaan osallistuneen työporukan kanssa kätevästi yhdellä ja samalla laskulla. Porukkalaskutus on helppoa; laskutttaessa ilmoitetaan kunkin työnsuorittajan osuus koko laskutettavasta summasta, jolloin palkat jakautuvat oikein. Tutustu itsensätyöllistäjän käsikirjaan, josta voit lukea lisää myös työn tekemisestä porukkana.

Miten Eezy toimii?

Eezyn kevytyrittäjäpalvelun perusidea on yksinkertainen: haluamme tehdä itsensä työllistämisestä helpompaa ja mukavampaa. Rekisteröidyttyäsi Eezyn kevytyrittäjäksi hoidamme puolestasi laskutuksen, verot ja muut itsensätyöllistäjän kallisarvoista aikaa vievät paperityöt. Kaikki kevytyrittäjämme ovat vakuutettuja työajan tapaturmavakuutuksella ja toiminnan vastuuvakuutuksella ja ne sisältyvät palvelumaksuumme. Myös konsulttivakuutus sisältyy palvelumaksuuun.

Näin palvelu toimii:

  1. Rekisteröidy palveluumme. Ei aloitusmaksua!
  2. Sovi työsuorituksesta asiakkaasi kanssa, ja kerro, että laskutat työstäsi Eezyn kautta.
  3. Kun työsuorite on valmis, tee lasku nettipalvelussamme.
  4. Tarkistamme ja lähetämme tekemäsi laskun asiakkaillesi.
  5. Kun asiakkaasi on maksanut laskun, maksamme sinulle palkkana joko heti tai haluamanasi palkanmaksupäivänä.
  6. Ei sitoumuksia: Voit lopettaa palvelun käytön milloin tahansa.

Muistathan, että kevytyrittäjäpalvekun käyttäjät kuuluvat yrittäjän eläkelain piiriin, ja sinun tulee itse ottaa YEL-vakuutus, mikäli vakuuttamisvelvollisuuden kriteerit täyttyvät. Tutustu tarkemmin kevytyrittäjän vakuutuksiin.  Heräsikö kysyttävää? Emme jätä sinua yksin, asiakaspalvelumme palvelee chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse.

Miksi rakennusalan ammattilaisen kannattaa ottaa Eezy käyttöön?

Miksi Rakennusalan Ammattilaisen Kannattaa Ottaa Eezy Kayttoon

Laskutuspalvelumme säästää sinut kaikelta ylimääräiseltä paperityöltä niin, että voit käyttää työaikasi varsinaisen työn tekemiseen. Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että toimeksiantajasi saavat aina paikkansapitävät laskut oikeaan aikaan ja sinä saat meiltä palkan tekemästäsi työstä.

Kun teet töitä osana isompaa porukkaa, suosittelemme helppoa porukkalaskutuspalveluamme: Toimeksiantajasi kiittää saadessaan maksaa kaiken yhdellä ja samalla laskulla! Huomioithan, että porukkalaskutusta käyttäessä kaikkien työporukan jäsenten tulee olla rekisteröitynyt Eezyn käyttäjiksi.

Olit sitten asentaja, maalari, kirvesmies tai muu rakennusalan ammattilainen, pienten kotitalousremonttien taitaja tai itsenäinen ammatinharjoittaja osana suurempia urakoita, Eezy tekee työpäivistäsi huolettomampia!

Eezyn kevytyrittäjänä tapaturma- ja vastuuvakuutukset sisältyvät palvelumaksuun! Ne ovat voimassa aina töitä tehdessäsi, kun olet rekisteröitynyt palveluumme.