Staffplus Oy lujittaa jatkossa VMP Groupin asemaa HoReCa-toimialalla

Staffplus Oy lujittaa jatkossa VMP Groupin asemaa HoReCa-toimialalla

Henkilöstöpalvelualan johtaviin yrityksiin kuuluva VMP Group ostaa Staffplus Oy:n koko osakekannan ja jatkaa vahvaa kasvuaan.

VMP Groupin toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen kertoo hyvämaineisen ja alansa arvostetuimpiin yrityksiin kuuluvan Staffplus Oy:n olleen mielekäs neuvottelukumppani.

“HoReCa-toiminta on kovassa kasvussa ja haluamme ehdottomasti olla mukana positiivisessa kehityksessä. Uusi kokonaisuus mahdollistaa parempien ja laajempien palveluitten tuottamisen työntekijä- ja yritysasiakkaillemme. Kannattava, arvostettu ja menestyksekäs Staffplus Oy on mielenkiintoinen yritys ja olemme erittäin tyytyväisiä tästä täydennyksestä. Olemme kiinnostuneita kehittämään Staffplus Oy:n olemassa olevia työkaluja. Esimerkiksi esimiespankki on hyvin mielenkiintoinen formaatti rekrytointiin ja suorahakuihin keskittyville yrityksille konsernissamme.”

Staffplus Oy:n toimitusjohtaja William Welander kokee uuden omistajan antavan arkeen enemmän resursseja ja loppuun hiottuja toimintamalleja. Welander näkee yhdistymisen hyödyt myös laajentumisessa koko Suomen markkinoille. “Yhdistymisen mukanaan tuoma valtakunnallisuus, sekä VMP Groupin tuki antavat täysin uudenlaiset mahdollisuudet kehittää prosesseja sekä palveluita asiakkaidemme hyväksi. Staffplus Oy:n ja VMP HoReCan osaaminen ja palvelut täydentävät toisiaan. Nämä yhdessä luovat pääkaupunkiseudulle todellisen voimatekijän ravintola-alan henkilöstöpalveluille. Haluamme tulevaisuudessakin säilyttää helposti lähestyttävän, ketterän ja asiakaslähtöisen toimijan roolin.”

VMP Groupin liikevaihto oli viime vuonna 147 miljoonaa euroa, kasvua vuodesta 2015 oli 16 prosenttia. Suomalainen VMP Group on perustettu vuonna 1988 Turussa, ja se työllisti viime vuonna 18000 henkilöä. Konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu, Romana Management, Alina, Eezy, Personnel ja Sijaishaltija.

Lisätietoja:

Heimo Hakkarainen
toimitusjohtaja, VMP Group
puh. 040 307 5001, heimo.hakkarainen@vmp.fi

William Welander
toimitusjohtaja, Staffplus Oy
puh. 0445020018