Suosittele ja voita

Suosittele Eezy Kevytyrittäjiä kavereillesi ja voit voittaa loppuvuoden palvelumaksut!

Oletko sinä jo Eezy-kevytyrittäjä? Entä tiedätkö kavereita, tuttuja, naapureita tai vaikka kollegoita, jotka haluaisivat kokeilla kevytyrittäjän työn vapautta ja alkaa laskuttaa töitään helposti? Haluaisitko itse mahdollisuuden laskuttaa loppuvuoden ilman palvelumaksua? Nyt kannattaa suositella Eezyä kavereille!

Elokuun ajaksi laitetaan käyntiin huikea kilpailu. 1.-31.8. välillä eniten suosittelujen kautta uusia rekisteröityneitä Eezy-kevytyrittäjiä kerännyt voittaa itselleen loppuvuoden 2022 palvelumaksut! Eli käytännössä kilpailun voittaja pääsee käyttämään palvelua maksutta syyskuusta joulukuuhun.

Mitä enemmän suosittelet palveluamme ja saat tuttusi mukaan Eezy-kevytyrittäjiksi elokuun aikana, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa! Kavereiden tulee rekisteröityä käyttäen suosittelukoodiasi sekä vahvistaa henkilöllisyytensä elokuun aikana, jotta heidän lasketaan kisaan mukaan.

Kilpailun tarkemmat säännöt täällä.

Tuplasti starttibonusta tarjolla

Eezyn suosittelu on teille kummallekin hyvä diili. Homman nimi on tämä: kun suosittelet palveluamme kaverillesi ja hän aloittaa elokuussa Eezy-kevytyrittäjänä, kaverillesi kilahtaa 50 € (norm. 25 €) starttibonus ja sinä saat 150 € suosittelubonuksen!

Suosittelubonus maksetaan sinulle, kun kaverisi arvonlisäveroton laskutus ylittää 1000 €.

Bonukset huomioidaan palvelumaksualennuksena, eli teille kummallekin jää palkasta enemmän käteen. Käytännössä 50 euron starttibonuksen turvin kaverisi pääsee laskuttamaan noin 700 eurolla ilman palvelumaksua. 150 euron suosittelubonus takaa taas sinulle laskutusta noin 2100 eurolla ilman palvelumaksua!

Katso ohjeet suositteluun ja aloita heti!

Tarjous voimassa vain elokuun ajan

Miksi suositella juuri nyt? Kaverisi saama starttibonus on tuplattu normaalista 25 eurosta 50 euroon – mutta vain elokuun ajaksi, eli kannattaa toimia nopeasti.

Suosittelubonusten saamiselle ei ole normaalistikaan ylärajaa, eli voit suositella Eezyä niin monelle kuin haluat! Kilpailu loppuvuoden palvelumaksuista on kuitenkin voimassa vain elokuun ajan.

Näin suosittelet Eezyä ja saat suosittelubonuksen (ja osallistut samalla kilpailuun)

1

Lähetä suosittelulinkkisi tulevalle Eezy-kevytyrittäjälle. Löydät linkin nettipalvelustamme.

2

Kun kaverisi rekisteröityy Eezy-kevytyrittäjäksi linkkisi kautta, edut kirjautuvat teille molemmille.

3

Voit suositella Eezyä niin monelle kuin haluat. Suositteluille ei ole ylärajaa.

4

Eikun suosittelemaan!