Egenanställning via Eezy - vad är det?

Modernt och flexibelt

Eezy är ett modernt och flexibelt sätt att sysselsätta sig på arbetsmarknaden. Du kan fokusera dig på det du kan bäst: du säljer och marknadsför ditt kunnande, kommer överens om priset på ditt arbete och tidtabellerna med dina kunder. Vi sköter om pappersjobb för dig: dina kunder får en officiell faktura och betalar lön åt dig för resultatet av din verksamhet.

Eezy är ett lättare alternativ än att grunda sitt egna företag

Du sparar tid för att du inte gör åtgärder som krävs för att grunda ditt företag. Du är inte skyldig att ha bokföring och därför behöver du inte göra t.ex. företagarens skattedeklaration. När företagarens skyldigheter inte tar upp din tid och energi, så kan du fokusera på det relevanta alltså att jobba och marknadsföra dig själv. Vår tjänst gör det så lätt som möjligt för dig att uppfylla dina drömmar.

Hur fungerar Eezy?

Registrera dig

Registrera dig till vår tjänst med dina bankkoder före du börjar med ditt jobb. Så här försäkrar du, att tjänstens inkluderade olycks- och ansvarsförsäkring är i kraft medan du arbetar.

Kom överens om arbetet med din klient

Kom överens om arbetet med din klient och berätta att du fakturerar via Eezy. (Tips: I vår extranet kan du ladda ner avtalsbotten för både privata klienter och företag)

Fakturering är lätt

När arbetet är gjort så fyller du i ett faktureringsformulär, som vi använder för att bilda fakturan som skickas åt din klient.

Resultatet av din verksamhet = din lön

När din klients betalning syns hos oss, betalar vi resultatet av din verksamhet till dig som lön enligt lönebetalningsregel du har valt.

Vill du veta mer?

Du kan läsa mer om vår tjänst på engelska eller finska. Eller så kan du ringa till vårt info-nummer +358 9 4247 5630. Eezys extranet service kan för tillfället användas på finska och engelska.

Information på engelska
Information på finska

Hur fungerar Eezy?

Den första faktureringstjänsten i Finland

Eezy är den första faktureringstjänsten i Finland och grundades år 2008. Vi känner till branschen väldigt bra - vi var ju med och skapade den. Till vår tjänst har det registreras över 25 000 användare från nästan alla olika branscher t.ex. byggbranschen, olika kontors- och administrativa jobb, konsultering, kommunikation och marknadsföring etc. Vi tar pålitligt hand om att dina ärenden sköts enligt giltiga lagstiftningar.

Du är inte ensam

När du använder vår tjänst är du inte ensam. Vår kunniga och vänliga personal betjänar dig via telefon, e-post och via den här sidans chat. Du är också hjärtligt välkommen till vårt kontor i Helsingfors eller någon annan infopunkt som finns runtom i hela landet.

Tydlig och genomskinlig prissättning

Vår tydliga och genomskinliga prissättning försäkrar att inga överraskande utgifter uppkommer. I vår serviceavgift ingår allt utom EezyExpress dvs: fakturans skickande, inkassering, lönebetalning, olycks- och ansvarsförsäkring, arbets- och löneintyg och såklart vår kunnande personals rådgivning enligt dina behov. Vi belönar våra långvariga användare med att sänka serviceavgiften när faktureringssumman, under hela den tiden du använder servicen, stiger.