Webinaari: Kevytyrittäjän pikastartti 21.1.2021

Kiinnostaako kevytyrittäjyys ja haluat tietää vielä lisää ennen kevytyrittäjän kenkiin hyppäämistä? Tai pohditko miten laskuttaminen kevytyrittäjäpalvelun kautta ylipäätään toimii, mitä vakuutuksia kevytyrittäjänä tarvitset, millainen on kevytyrittäjän työttömyysturva tai miten hinnoitella oma työ? Jos kyllä, niin Kevytyrittäjän pikastartti -webinaari on juuri sinua varten!

Maksuttomassa webinaarissa annamme hyödyllisiä vinkkejä, kerromme oleellisimmat faktat ja vastaamme kysymyksiin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olet sitten jo rekisteröitynyt Eezyn kevytyrittäjä, kevytyrittäjyyttä vasta harkitseva, tai muuten vain tiedonjanoinen.

Torstai 21.1.2021 klo 13-14

Kouluttajat

Asiakasneuvoja Isabel Beddard ja Kevytyrittäjien lakimies Otto Michelsen

llmoittautu webinaariin

Webinaari on maksuton, ilmoittaudu webinaariin alla olevan painikkeen kautta:

Jos ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen ja voit katsoa webinaarin itsellesi sopivana aikana jälkikäteen. Koska webinaari tallennetaan ja tallennukseen sisältyvät myös webinaarin chattikeskustelut, huomioithan että chattiin kirjoittaessasi nimesi näkyy myös tallenteessa.