Webinaari: Kevytyrittäjän pikastartti 21.1.2021

Kiinnostaako kevytyrittäjyys ja haluat tietää vielä lisää ennen kevytyrittäjän kenkiin hyppäämistä? Tai pohditko miten laskuttaminen kevytyrittäjäpalvelun kautta ylipäätään toimii, mitä vakuutuksia kevytyrittäjänä tarvitset, millainen on kevytyrittäjän työttömyysturva tai miten hinnoitella oma työ? Jos kyllä, niin Kevytyrittäjän pikastartti -webinaari on juuri sinua varten!

Maksuttomassa webinaarissa annamme hyödyllisiä vinkkejä, kerromme oleellisimmat faktat ja vastaamme kysymyksiin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olet sitten jo rekisteröitynyt Eezyn kevytyrittäjä, kevytyrittäjyyttä vasta harkitseva, tai muuten vain tiedonjanoinen.

Torstai 21.1.2021 klo 13-14

Kouluttajat

Asiakasneuvoja Isabel Beddard ja Kevytyrittäjien lakimies Otto Michelsen

llmoittautu webinaariin

Webinaari on maksuton, ilmoittaudu webinaariin alla olevan painikkeen kautta:

Jos ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen ja voit katsoa webinaarin itsellesi sopivana aikana jälkikäteen. Koska webinaari tallennetaan ja tallennukseen sisältyvät myös webinaarin chattikeskustelut, huomioithan että chattiin kirjoittaessasi nimesi näkyy myös tallenteessa.

”Eezy oli mun mielestä iisi eli helppokäyttöinen. Olen itse pikkasen laiska tekemään sellaisia ns. paperihommia. Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin.”

– MARKUS PÖYHÖNEN

Lisää kokemuksia »

”En jaksanut yrittäjänä hoitaa paperiasioita ja sitä kautta päädyin vaihtoehtoon, jossa joku muu hoitaa kaiken paperisodan. Minä vain laskutan ja katson, kun palkka tulee tilille. Minulla jää lähemmäs kolmannes enemmän aikaa itse työn tekemiseen. Nimensä mukaisesti Eezy on iisi!”

– ERA MIKKOLA

Lisää kokemuksia »

”Päädyttiin Eezyyn, koska se on helppo ja yksinkertainen. Meidän ei tarvitse tehdä kirjanpitotöitä, kirjaamme vain tunnit laskulle ja Eezy hoitaa loput. Saadaan keskittyä pelkkään työntekoon!”

– JUKKA MÄKYNEN/REMPPATEAM

Lisää kokemuksia »

”Eezyssä on ollut parasta se, että se toimii. Puhelimeen vastataan heti ja kaikki asiat on kauhean hyvin hoidettu ja tämä on vain hirveän helppoa. Teen nytkin kahta työtä ja oikeasti ehdin tehdä sitä minun työtäni, eikä aikaa mene kirjanpitoon, laskujen tekemiseen tai mihinkään muuhunkaan.”

– NINNU PERÄLÄ

Lisää kokemuksia »

”Olen tehnyt kauan tätä työtä ja eläköitymisen jälkeen halusin löytää ratkaisun jatkaa töiden tekemistä. Mietin ensin perustanko uuden yrityksen, mutta päädyin sitten Eezyyn. Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä. Voi vain keskittyä olennaiseen eli työn tekoon.

– JUHANI PALOMÄKI

Lisää kokemuksia »

”Eezy on hirveän helppo. Otan vain asiakkaalta yhteystiedot ja laskutan Eezyn kautta. Se on helppoa, kun rahat tulee sitten tilille, kun ovat saaneet ne hoidettua. Eezyllä on miellyttävä henkilökunta ja aina saa asiakaspalvelun kiinni ja aina neuvotaan. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen Eezyn kevytyrittäjyyttä.”

– SATU LÄHTEENMÄKI