Webinaari kevytyrittäjän verovähennykset

Webinaari: Kevytyrittäjän verovähennykset 15.4.2021

Kohta on taas se aika vuodesta, kun esitäytetty veroilmoitus saapuu itse kullekin tarkistettavaksi. Kevytyrittäjänä verovähennyksistä saamasi hyöty voi olla todella suuri, joten vähennykset kannattaa tehdä aina, kun omavastuu ylittyy. Tiedätkö, mitä verovähennyksiä kevytyrittäjän kannattaa veroilmoituksessa huomioida? Tai pohditko, miten verovapaiden ja veronalaisten matkakulujen kanssa kannattaa toimia tai mitä tietoja voit täyttää jo etukäteen vuoden aikana? Jos kyllä, niin Kevytyrittäjän verovähennykset -webinaari on juuri sinua varten!

Käymme maksuttomassa webinaarissa läpi erityisesti kevytyrittäjälle hyödylliset verovähennykset:

• Eezyn palvelumaksu
  • Työnantajan sairausvakuutusmaksu
  • YEL-vakuutusmaksut
  • Tulonhankkimiskulut (esim. työvälineet ja työhuonevähennys)
  • Veronalaiset matkakulujen korvaukset

Eezyn kevytyrittäjä saa nettipalvelustamme veroilmoitusta varten kätevän yhteenvedon vähennettävistä kuluista, vinkkaamme webinaarissa tästäkin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olet sitten kevytyrittäjyyttä vasta harkitseva, jo rekisteröitynyt Eezyn kevytyrittäjä tai muuten vain tiedonjanoinen.

Torstai 15.4.2021 klo 13.00-13.30

Kouluttaja

Kevytyrittäjien lakimies Otto Michelsen

Kevytyrittäjän verovähennykset -webinaari on maksuton, ilmoittaudu tästä!

Jos ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen ja voit katsoa webinaarin itsellesi sopivana aikana jälkikäteen. Koska webinaari tallennetaan ja tallennukseen sisältyvät myös webinaarin chattikeskustelut, huomioithan että chattiin kirjoittaessasi nimesi näkyy myös tallenteessa.

Tutustu myös:

Veroilmoitus & verovähennykset ne yhteen soppii – vinkit kevytyrittäjän veroilmoituksen tarkistamiseen

UKK: Mitä työhön liittyviä kuluja kevytyrittäjä voi vähentää verotuksessa?

Kevytyrittäjän kulukorvaus – Näin nappaat verohyödyn työhön liittyvistä kuluista

Lisäpalvelu: Kulukorvaukset ja kuitit