Eezy Osk

Tervetuloa tutustumaan Eezyn palveluun

Maksat avullamme työnsuorittajalle palkan sekä soveltuvat sivukulut helposti yhdellä laskulla.

Eezy on laskutuspalvelu, joka mahdollistaa työnsuorittajalle työn laskuttamisen ilman yrittäjän paperitöitä ja kirjanpitovelvollisuutta nk. kevytyrittäjänä. Maksamme palkan työnsuorittajalle, sekä hoidamme laskutuspalveluihin soveltuvat lakisääteiset velvoitteet. Maksat teettämäsi työn helposti yhdellä laskulla. Toimeksiantajina voivat toimia  yritykset sekä yksityishenkilöt. Se sopii yhtä hyvin yksittäisen työsuorituksen maksamiseen, kuin myös pidempiaikaiseen toimeksiantoon.

1
Sovit suoraan työnsuorittajan kanssa toimeksiannosta ja työsuorituksen kokonaishinnasta.
2
Työsuorituksen valmistuttua lähetämme laskun sopimallanne kokonaishinnalla.
3
Maksamme työnsuorittajalle palkan ja hoidamme laskutuspalveluihin sovellettavat lakisääteiset velvoitteet.

Näin se toimii

  • Voit käyttää itse valitsemaasi työnsuorittajaa, Eezy toimii palkanmaksajana sinun ja työnsuorittajan välissä. Sovit suoraan työnsuorittajan kanssa toimeksiannosta, työtehtävistä, työn kokonaishinnasta sekä maksuehdoista. Voit sopia maksuperusteeksi tuntihinnan, urakkasumman, tai esim. myyntipalkkion. Työn lisäksi voit sopia laskutettavaksi myös työhön liittyviä kuluja, kuten matkakuluja, materiaaleja ja tarvikkeita.
  • Varmista, että työnsuorittaja rekisteröityy palveluumme ennen työn aloittamista, jotta palveluumme sisältyvät tapaturma- ja vastuuvakuutukset ovat voimassa työn suorittamisen aikana.
  • Työn tai työvaiheen valmistuttua lähetämme sinulle laskun. Laskun summa on sama kuin sopimasi työn kokonaishinta, emme lisää hintaan mitään kuluja.
  • Saatuamme maksusuorituksesi maksamme työnsuorittajalle palkan. Palkka määräytyy laskutussummasta, josta vähennämme alv:n, palvelumaksumme (5–7 % + alv), laskutuspalveluihin soveltuvat työnantajan lakisääteiset sivukulut sekä ennakonpidätyksen. Maksamme nettopalkan viivytyksettä työnsuorittajan pankkitilille.
  • Työnsuorittaja voi halutessaan pyytää palkkansa heti työn (tai työvaiheen) valmistuttua EezyExpress-palkkana.

Teetä projektimaista työtä kätevästi

  • Eezy maksaa työnsuorittajalle toiminnan tuloksen palkkana ja huolehtii laskutuspalveluita koskevista lakisääteisistä velvoitteista. Vuoden 2017 alusta lukien laskutuspalvelun kautta itsensä työllistävät henkilöt eivät voi enää kuulua laskutuspalveluyrityksen lakisääteiseen työtapaturmavakuutukseen, mutta Eezy on ottanut palveluun rekisteröityneille työnsuorittajille tapaturmavakuutuksen.
  • Maksat vain tehdystä ja hyväksymästäsi työstä.
  • Eezyn kautta toimivat henkilöt on vakuutettu 1 miljoonan euron vastuuvakuutuksella ja tapaturmavakuutuksella.
  • Maksettu lasku on yrityksille arvonlisäverovähennyskelpoinen kulu.
  • Kotitaloudet saavat kotitalousvähennyksen verottajan ehtojen mukaisesti. Kotitalousvähennyksen tietoihin kirjataan Eezyn Y-tunnus (2197002-2).

Haluatko tarkempaa tietoa palvelustamme?

Vastaamme mielellämme työllistämiseen ja palkanmaksuun liittyviin kysymyksiisi. Voit jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa yhteyttä neuvontaamme sivun oikean alakulman chat-toiminnolla tai puhelimitse 09 4247 5630.

Saatat myös löytää vastauksen kysymykseesi Usein kysyttyä -sivulta

Lisää aiheesta:

Kotitaloustöiden teettäminen

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin