Eezyn rajapinta (API) – vaivaton ratkaisu palkanmaksuun ja laskutukseen

  • Yrityksesi tarjoaa keikkatyötä esimerkiksi freelancereille ja etsit näppärää ratkaisua palkanmaksuun?
  • Yrityksesi tarjoaa sovellusta, joka yhdistää toimeksiantajat ja työnsuorittajat, mutta haluaisit tarjota ratkaisun myös palkanmaksuun?

Tarjoamme organisaatiosi käyttöön maksutta rajapinnan (eli API) Eezyn palkanmaksu- ja laskutusjärjestelmään. Rajapintamme yhdistää sovelluksesi tietoturvallisesti Eezyn järjestelmään, ja me huolehdimme laskutuksesta ja palkanmaksusta laskutuspalveluihin sovellettavat lakisääteiset työnantajavelvoitteet ja vakuutukset huomioiden.

Eezyn rajapinnan kautta voit:

  • rekisteröidä työnsuorittajia
  • lisätä toimeksiantajia
  • tehdä laskuluonnoksia

Mahdollisia toimintamalleja on useita riippuen organisaationne tarpeista ja oman järjestelmänne ominaisuuksista. Voit esimerkiksi siirtää suurenkin joukon palkanmaksutiedot järjestelmäämme yhdellä kerralla tai vaikkapa luoda mallin, jossa jokaiselle uudelle kirjautuvalle käyttäjälle muodostetaan samalla tunnus Eezyn järjestelmään – valinta on sinun!

Rekisteröityneille käyttäjille tarjoamme ystävällistä ja asiantuntevaa neuvontaa laskutukseen ja palkanmaksuun liittyen sekä puhelimitse, sähköpostitse että chatissa. Rajapinnan pääkäyttäjälle tarjoamme teknistä tukea tarpeen mukaan.

Eezy on Suomen ensimmäinen laskutuspalvelu. Sähköisen järjestelmämme kautta on maksettu palkkoja ja laskutettu jo vuodesta 2008 lähtien. Rekisteröityneitä käyttäjiä meillä on tällä hetkellä noin 25 000, joiden puolesta huolehdimme noin 65 000 laskun lähettämisestä vuosittain.  Kymmenen vuoden aikana järjestelmäämme on kehitetty aktiivisesti sekä omien että käyttäjiemme kokemusten perusteella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja suunnitellaan paras toimintamalli.