Eezyn avulla sinun ei tarvitse ryhtyä työnantajaksi kotitaloustöiden teettämisen vuoksi

Kotisiivous, puutarhatyöt, asunnon remontointi, tietotekniikkalaitteiden asennus ja niin edelleen – monesta kodista löytyy työtä, johon oman osaamisen tai ajan puutteen vuoksi antaisi jonkun toisen tehtäväksi. Harva kuitenkaan haluaa hypätä työnantajan rooliin kotitaloustöiden teettämisen vuoksi. Voit teettää työn Eezyn kautta laskuttavalla ammattilaisella. Maksat työn helposti yhdellä laskulla ja Eezy huolehtii muusta. Eezy laskutuspalvelun käyttäjät ovat kevytyrittäjiä.

Käytät itse valitsemaasi työnsuorittajaa, jonka kanssa sovit toimeksiannosta, työtehtävistä, työn kokonaishinnasta sekä maksuehdoista. Maksuperusteeksi voitte sopia tuntihinnan tai urakkasumman ja työn lisäksi voitte sopia laskutettavaksi myös työhön liittyviä kuluja, kuten matkakuluja, materiaaleja ja tarvikkeita.

Teettämästäsi työstä saat kotitalousvähennyksen verottajan ohjeiden mukaan.

Näin se toimii

Ennen työn aloittamista työnsuorittaja rekisteröityy palveluumme. Tapaturma- ja vastuuvakuutukset ovat voimassa vasta rekisteröitymisestä alkaen.

Työn tai työvaiheen valmistuttua lähetämme sinulle laskun. Laskun summa on sama kuin sopimasi työn kokonaishinta, emme lisää hintaan mitään kuluja.

Saatuamme maksusuorituksesi maksamme työnsuorittajalle palkan. Palkka määräytyy laskutussummasta, josta vähennämme alv:n, palvelumaksumme, tapaturmavakuutuksen maksun, laskutuspalveluihin soveltuvat työnantajan lakisääteiset sivukulut sekä ennakonpidätyksen. Maksamme nettopalkan viivytyksettä työnsuorittajan pankkitilille.

Eezy on Suomen luotetuin työn laskutuspalvelu

Vuonna 2008 perustettu Eezy on Suomen ensimmäinen työn laskutuspalvelu. Palveluumme on rekisteröitynyt jo noin 25000 käyttäjää, edustaen lähes kaikkia ammattialoja. Kuulumme Tilaajavastuu.fi-palveluun, voit siis olla varma, että lakisääteiset velvoitteet tulevat luotettavasti hoidetuksi.

Haluatko tarkempaa tietoa palvelustamme?

Vastaamme mielellämme työllistämiseen ja palkanmaksuun liittyviin kysymyksiisi. Voit jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa yhteyttä neuvontaamme sivun oikean alakulman chat-toiminnolla tai puhelimitse 09 4247 5630.

Saatat myös löytää vastauksen kysymykseesi Usein kysyttyä -sivulta

 

Katso myös: Yksi lasku vai kaikki työnantajan vastuut?