Eezyn neuvontapisteet Rovaniemelle ja Tallinnaan

Toimistomme on suljettu 20.3.2020 alkaen, palvelemme normaalisti puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa sekä kasvotusten ajanvarauksella

Pyrimme säilyttämään palvelumme mahdollisimman normaalina kaikille käyttäjillemme ja kevytyrittäjyydestä kiinnostuneille tämän koronavirustilanteen aikana.

Toimistomme Helsingin Hakaniemessä on pe 20.3.2020 alkaen suljettu koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Tarvittaessa voit varata henkilökohtaisen tapaamisajan toimistollemme, varaathan tällöin ajan etukäteen puhelimitse 09 4247 5630 tai sähköpostilla info@eezy.fi.

Palvelulupauksemme:

• Vastaamme kaikkiin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Soitamme sinulle halutessasi takaisin aina saman päivän aikana, sinun ei tarvitse soittaa meille kahta kertaa.
  • Tarkastamme klo 14 mennessä saapuneet laskuluonnokset aina saman arkipäivän aikana.
  • Maksamme palkkasi viivytyksettä asiakkaasi maksusuorituksen saavuttua tai valitsemanasi palkanmaksupäivänä.
  • Käsittelemme klo 12 mennessä saapuneet EezyExpress-pyynnöt aina saman arkipäivän aikana.
  • Palkkatodistuksen saat tulostettua heti itse extranetistä.

Neuvontamme palvelee sinua normaalisti sähköpostitse ja numerossa 09 4247 5630 ma-to klo 9–17 ja pe klo 9-16. Suosimme etätöitä ja teemme oman osamme viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suosittelemme verokorttien ja kuittien toimittamista meille sähköisesti ja neuvontatapaamisten hoitamista mieluummin puhelimitse.

Pidämme sinut ajantasalla ja kerromme mahdollisista muutoksista extranetissämme, nettisivuillamme ja tarvittaessa sähköpostitse.

Lisätietoa:

• Jos sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse info@eezy.fi, nettisivujen chatissa tai numerossa 09 4247 5630.
  • Tutustu Kevytyrittäjän selviytymisopppaaseen, josta löydät tähän poikkeustilanteeseen tarpeellisia ohjeita ja vinkkejä.