Sinäkin voit olla Eezy-kevytyrittäjä

Avoin työpaikka: Asiakaspalvelun ja paperitöiden osaaja

Me olemme Eezy Kevytyrittäjät – suvereenisti Suomen vanhin kevytyrittäjäpalvelu. Synnytimme vuonna 2008 suomalaiseen työelämään jotakin aivan uutta ja ennennäkemätöntä: väylän tehdä laskutettavaa työtä ilman omaa yritystä. Samalla kun mullistimme perinteiset tavat tehdä töitä, tulimme luoneeksi siinä sivussa uuden elämäntavan – kevytyrittäjyyden. Kevytyrittäjyys on moderni tapa työskennellä: palvelumme avulla voi tehdä töitä sivu- tai päätoimisesti ja vaikkapa testata omaa yritysideaa ja yrittäjyyttä ilman omaa Y-tunnusta. Se on helpompi, ja usein myös edullisempi vaihtoehto omalle yritykselle. Rekisteröityneitä käyttäjiä meillä on jo yli 30 000.  

Meille on alusta alkaen tärkeintä ollut ihmisten auttaminen: niin työtään puurtaen tekevien ammattilaisten, kuin siipiään kokeilevien rohkelikkojenkin. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja 12 vuoden kokemuksella. Meillä on yhteensä 16 asiantuntijaa Helsingin Ruoholahden toimistolla. 

Etsimme määräaikaiseen pestiin (vanhempainvapaan sijaisuus) Eezy Kevytyrittäjiin Helsinkiin sinua 

Asiakaspalvelun ja paperitöiden osaaja 

Työskentelet asiakaspalvelutiimissämme auttaen kevytyrittäjiämme heidän kysymyksissään. Ratkot ongelmia ja neuvot mm. laskutuksessa, palkanmaksuun liittyvissä asioissa ja nettipalvelumme käytössä sekä puhelimitse että sähköpostilla. Tehtäviisi kuuluu mm. palkanlaskentaa, laskutusta ja neuvontaa. Monipuolisia hommia riittää kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, ja osallistut myös palvelumme ja toimintamme kehittämiseen. 

Olet ennen kaikkea lämminhenkinen asiakaspalvelija. Haluat löytää ratkaisuja kevytyrittäjiemme ongelmiin ja kohtaat asiakkaan kiireenkin keskellä sydämellisesti. Teet töitä positiivisella asenteella, kannat vastuusi ja autat työkavereitasi. Tykkäät oppia jatkuvasti uutta, mutta kestät hyvin myös rutiineja ja aikatauluja. Olet kiinnostunut kevytyrittäjyydestä, ja koska toimialalla tapahtuu tämän tästäkin elokuvamaisia käänteitä, otat nopeasti haltuun uusia asioita. Palvelemme kevytyrittäjiämme arkisin klo 8-17, joten työaikasi vaihtelee klo 8-17.30 välillä. 

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hyvää suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Koska näppäimistösi kautta vilistää päivittäin numero jos toinenkin, tarkkuus ja huolellisuus ovat tarpeellisia ominaisuuksia.  

Tarjoamme sinulle superkivat työkaverit, toimistokoiriemme vankkumattoman rakkauden ja viihtyisän toimiston Helsingin Ruoholahdessa. Yhteisöllisyys, etätyöt, tunti viikossa liikuntaa työajalla sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedut siivittävät työntekoamme. Otamme työt vakavasti, muttemme todellakaan totisesti!  

Hakuohjeet ja lisätiedot 

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV:si palkkatoiveineen 13.1.2021 mennessä osoitteeseen elmer.poytaniemi@eezy.fi. Kerro miksi haluaisit meille töihin ja miksi me haluaisimme juuri sinut uudeksi työkaveriksemme. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävästä, voit soittaa Elmerille, puh. 050 313 6694.