Avoin työpaikka: Yhteisömanageri

Me olemme Eezy Kevytyrittäjät – suvereenisti Suomen vanhin kevytyrittäjäpalvelu. Synnytimme vuonna 2008 suomalaiseen työelämään jotakin aivan uutta ja ennennäkemätöntä: väylän tehdä laskutettavaa työtä ilman omaa yritystä. Samalla kun mullistimme perinteiset tavat tehdä töitä, tulimme luoneeksi siinä sivussa uuden elämäntavan – kevytyrittäjyyden. Kevytyrittäjyys on moderni tapa työskennellä: palvelumme avulla voi tehdä töitä sivu- tai päätoimisesti ja vaikkapa testata omaa yritysideaa ja yrittäjyyttä ilman omaa Y-tunnusta. Se on helpompi, ja usein myös edullisempi vaihtoehto omalle yritykselle. Rekisteröityneitä käyttäjiä meillä on jo yli 30 000. Eezy Kevytyrittäjät on osa Eezy-konsernia. Visionamme on olla Suomen merkittävin työelämän toimija.  

Meille on alusta alkaen tärkeintä ollut ihmisten auttaminen: niin työtään puurtaen tekevien ammattilaisten, kuin siipiään kokeilevien rohkelikkojenkin. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja 12 vuoden kokemuksella. Meillä on yhteensä 16 asiantuntijaa Helsingin Ruoholahden toimistolla.

Etsimme vakituiseen pestiin Eezy Kevytyrittäjiin Helsinkiin sinua  

Yhteisömanageri 

Työskentelet markkinointitiimissämme sosiaalisen median alustojamme ylläpitäen ja kehittäen. Vastaat somestrategian suunnittelusta ja toteutuksesta sekä osallistut markkinointimme ja toimintamme kehittämiseen. Tuotat laadukasta ja hyödyllistä sisältöä somekanaviimme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa ja huolehdit, että keskustelut soljuvat ja kysymyksiä esittävät saavat vastauksia. 

Sinulla on hyvä ymmärrys eri somealustojen mahdollisuuksista ja osaat hyödyntää niitä yhteisön sitouttamiseksi ja kasvattamiseksi. Tuotat ja kehität sisältöjä asiakaslähtöisesti ja dataa hyödyntäen. Olet oma-aloitteinen tyyppi, huumorisi kukkii ja sinulla on luovuutta ja heittäytymiskykyä. 

Olet sujuvasanainen ja hyvällä visuaalisella silmällä varustettu sisällöntuottaja, joka pyrkii ymmärtämään kohderyhmäänsä. Osaat innostaa ja osallistaa muita ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on aito kiinnostus somemaailmaan, vastuullinen asenne ja halu auttaa asiakkaitamme.  

Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä, näkemyksellisyyttä yhteisön kehittämisestä somessa, erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Valokuvaus, kuvienkäsittely ja videoiden editointi somea varten on sinulle tuttua ja käytät Photoshoppia ja Canvaa sujuvasti. Yrittäjyyteen liittyvät aiheet kuten oman työn markkinointi, hinnoittelu ja YEL-vakuuttaminen ovat sinulle tuttuja tai olet erityisen kiinnostunut perehtymään syvällisemmin aiheisiin. 

Tarjoamme sinulle superkivat työkaverit, toimistokoiriemme vankkumattoman rakkauden ja viihtyisän toimiston Helsingin Ruoholahdessa. Yhteisöllisyys, etätyöt, tunti viikossa liikuntaa työajalla sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedut siivittävät työntekoamme. Otamme työt vakavasti, muttemme todellakaan totisesti! 

Hakuohjeet ja lisätiedot 

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV:si palkkatoiveineen ma 1.2.2021 mennessä osoitteeseen minna.makela@eezy.fi. Kerro miksi haluat juuri meille töihin, miksi olisit sopiva tyyppi tähän tehtävään, ja liitä mielellään myös mukaan jokin työnäyte, josta olet erityisen ylpeä. 

Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävästä, voit soittaa markkinointipäällikkö Minna Mäkelälle tiistaina 26.1. klo 14-15, puh. 09 4242 1555.