Kesäarvonta! Laskuta kesän aikana ja voita sähköpyörä

Oletko oman elämäsi #eezyrider? Kenties juuri sinä ajat pian kohti auringonlaskua uudella sähköpyörälläsi! 13-vuotissynttäreidemme kunniaksi arvomme kotimaisen Helkaman sähköpyörän (arvo 2 849 €) kaikkien kesän aikana laskuttaneiden kesken.

Näin osallistut:

Laskuta 29.6.-31.8.2021 aikana ja olet mukana arvonnassa. Jep, siinäpä se! Arvomme sähköpyörän heti syyskuun alussa ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan. Jaossa lisäksi yllätyspalkintoja! Jos et ole vielä rekisteröitynyt palveluumme, nyt se kannatta tehdä ja laittaa kesän duuneista laskua menemään ihan viimeistään elokuussa. Onnea matkaan!

Tutustu arvonnan sääntöihin.

Aloita kevytyrittäjänä, se on helppoa.

Haluaisitko kevytyrittäjäksi? Eezyn palveluun rekisteröityminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Aloita vaikka saman tien tai tutustu rauhassa. Maksat palvelun käytöstä vasta sitten, kun saat palkkaa.

Rekisteröidy

Tee työ