Eezy Valokuvaajan Huolettomaan Tyopaivaan Tarvitaan Vain Kolme Osaa Valot Kamera Ja Eezy

Valokuvaajan huolettomaan työpäivään tarvitaan vain kolme osaa: valot, kamera ja Eezy

Eezyn laskutuspalvelu yhdistää palkkatyön vaivattomuuden ja yrittäjän vapauden. Haluamme taata valokuvaajille ja muille luovan alan ammattilaisille työolosuhteet, joissa paperisodan sijaan jää aikaa ideoimiselle, luomiselle ja omaan työhön keskittymiselle. Valokuvaajana tehtäväsi on tuottaa laadukkaita valokuvia ja ikuistaa hetkiä – meidän tehtävämme on maksaa sinulle palkka tekemästäsi työstä. Samalla hoidamme puolestasi veroasiat sekä muut aikaa ja hermoja kuluttavat kevytyrittäjän paperityöt.

Eezy on suosittu freelancer-kuvaajien ja kevyemmästä yrittämisestä kiinnostuneiden keskuudessa. Palvelun käyttö on todella helppoa ja nopeaa, ja se sujuu kätevästi kiireisenkin kuvauspäivän ohessa.

Miten Eezy toimii?

Eezy-laskutuspalvelun perusidea on yksinkertainen: haluamme tehdä kevytyrittäjyydestä helpompaa ja mukavampaa. Rekisteröidyttyäsi Eezyn käyttäjäksi hoidamme puolestasi laskutuksen, verot ja muut kevytyrittäjän kallisarvoista aikaa vievät paperityöt.

Näin palvelu toimii:

  1. Rekisteröidy palveluumme. Ei aloitusmaksua!
  2. Sovi työsuorituksesta toimeksiantajasi, eli hankkimasi asiakkaan kanssa, ja kerro, että laskutat työstäsi Eezyn kautta.
  3. Kun työsuorite on valmis, täytä laskutuslomake extranetissä.
  4. Lähetämme täyttämiesi laskutuslomakkeiden perusteella laskut asiakkaillesi.
  5. Maksamme maksusuoritukset sinulle palkkana haluamasi palkanmaksusäännön mukaisesti.
  6. Ei sitoumuksia: Voit lopettaa palvelun käytön milloin tahansa.

Heräsikö kysyttävää? Emme jätä asiakkaitamme yksin, asiakaspalvelumme palvelee chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse.

Miksi valokuvaajan kannattaa ottaa Eezy käyttöön?

Palvelumme sopii loistavasti valokuvaajille ja muille luovan alan työntekijöille, joilla tulot saattavat vaihdella kuukausittain. Eezy ei velvoita mihinkään, eikä palvelusta makseta, jos laskutettavaa ei ole!

Eezy on hyvä vaihtoehto myös niille, jotka haluavat kokeilla yrittämistä päivätyön ohessa ja niille, jotka toimivat freelancereina keikkaluontoisesti.
Jokaisen kuvaajan unelma on päästä keskittymään luovaan työhön häiriöttä – kuvaamiseen, kohtaamisiin ja kuvien muokkaukseen. Jätä numeroiden ja paperien pyörittelyt Eezylle!

Kevytyrittäjänä saat Eezyltä myös tapaturma- ja vastuuvakuutukset! Ne ovat voimassa aina töitä tehdessäsi, kun olet rekisteröitynyt palveluumme.