Webinaari 16.4. klo 13-13.30 | Kevytyrittäjän verovähennykset

Mitä verovähennyksiä kannattaa kevytyrittäjän veroilmoituksessa huomioida? Miten saat tarvittavat tiedot Eezyn extranetistä kätevästi?

Veroilmoitusten korjauksen määräpäivät lähestyvät pikkuhiljaa. Verovähennyksistä saamasi hyöty voi olla todella suuri, joten vähennykset kannattaa tehdä aina, kun omavastuu ylittyy. Erityisesti itsensätyöllistäjää hyödyttäviä verovähennyksiä ovat:

• Eezyn palvelumaksu
  • Työnantajan sairausvakuutusmaksu
  • Tapaturmavakuutusmaksu
  • YEL-vakuutusmaksut
  • Tulonhankkimiskulut (esim. työvälineet ja työhuonevähennys)
  • Veronalaiset matkakustannusten korvaukset

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme! Webinaarissa annamme vinkkejä, kerromme faktoja ja vastaamme kysymyksiinne. Webinaari on rekisteröityneille Eezyn kevytyrittäjille.

Torstai 16.4. klo 13.00-13.30

Luennoitsija

Kevytyrittäjyysasiantuntija Johanna Setänen ja Eezyn lakimies Otto Michelsen

llmoittautuminen

Webinaari on maksuton ja avoin vain Eezyn rekisteröityneille käyttäjille. Pääset ilmoittautumaan webinaariin Eezyn extranetin etusivulta löytyvästä linkistä.

Jos et ole vielä Eezyn rekisteröitynyt käyttäjä, nyt kannattaa liittyä joukkoomme! Rekisteröityminen Eezyn käyttäjäksi on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Rekisteröidy Eezyn käyttäjäksi