Webinaari: Kevytyrittäjän juridiikka | 19.5.2020 klo 13.00-13.30

Mitä tarkoittaa kevytyrittäjyys lainsäädännön näkökulmasta? Mietityttääkö sinua lain kiemurat ja haluaisit niihin selvennystä? Kuinka eri viranomaiset näkevät kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen? Mitä pitää omassa toiminnassa ottaa huomioon, jotta toiminta noudattaa lain säännöksiä? Tässä kaksiosaisen webinaarisarjan ensimmäisessä osassa perehdytään yleisimpiin kysymyksiin, ja toisessa osassa tullaan syventymään mm. sopimusasioihin ja riitatilanteisiin.

Maksuttomassa webinaarissa annamme vinkkejä, kerromme faktoja ja pyrimme vastaamaan kysymyksiinne. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olet sitten jo rekisteröitynyt Eezyn käyttäjä, kevytyrittäjyyttä harkitseva, tai muuten vain tiedonjanoinen.

Aika:

Tiistai 19.5.2020 klo 13.00-13.30

Kouluttajat:

Kevytyrittäjyysasiantuntija Johanna Setänen ja Eezyn lakimies Otto Michelsen

llmoittautuminen:

Webinaari on maksuton, ilmoittaudu webinaariin tästä.

Jos ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen ja voit katsoa webinaarin itsellesi sopivana aikana jälkikäteen. Koska webinaari tallennetaan ja tallennukseen sisältyvät myös webinaarin chatti-keskustelut, huomioithan että chattiin kirjoittaessasi nimesi näkyy myös tallenteessa.

Webinaarin järjestää Eezy Kevytyrittäjät