Webinaari: Kevytyrittäjän juridiikka osa 2 | 3.9.2020 klo 13.00-13.45

Mitä kevytyrittäjän tulee ottaa huomioon laatiessaan sopimusta toimeksiantajan kanssa? Mitä yleisiä sopimusoikeudellisia periaatteita on otettava huomioon? Kuinka en kompastu sopimusten olennaisten ehtojen kanssa ja miten rajaan omat vastuut ja velvollisuudet järkevästi? Kuinka vältän riidat ja miten toimin sopimuksen muutostilanteessa?

Paljon kevytyrittäjälle tärkeitä kysymyksiä ja haluammekin maksuttomassa webinaarissa antaa vinkkejä, kertoa faktoja ja pyrkiä vastaamaan kysymyksiinne.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olet sitten jo rekisteröitynyt Eezyn käyttäjä, kevytyrittäjyyttä harkitseva, tai muuten vain tiedonjanoinen.

Aika:

Torstai 3.9.2020 klo 13.00-13.45

Kouluttaja:

Eezyn lakimies Otto Michelsen

llmoittautuminen:

Webinaari on maksuton, ilmoittaudu webinaariin tästä.

Jos ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen ja voit katsoa webinaarin itsellesi sopivana aikana jälkikäteen.
Koska webinaari tallennetaan ja tallennukseen sisältyvät myös webinaarin chatti-keskustelut, huomioithan että chattiin kirjoittaessasi nimesi näkyy myös tallenteessa.

Webinaarin järjestää Eezy Kevytyrittäjät
Vapaus yrittää | https://kevytyrittajat.eezy.fi/