Webinaari: Kevytyrittäjän pikastartti | TI 9.6.2020 klo 12-13

Kiinnostaako kevytyrittäjyys, mutta tuntuu, että haluaisit vielä tietää enemmän asiasta ennen kevytyrittäjän kenkiin hyppäämistä? Pohdituttaako esimerkiksi oman työn hinnoittelu, vakuutusasiat, työttömyysturva tai miten laskuttaminen kevytyrittäjäpalvelun kautta ylipäätään toimii?

Maksuttomassa webinaarissa annamme hyödyllisiä vinkkejä, kerromme faktoja ja pyrimme vastaamaan kysymyksiinne. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olet sitten jo rekisteröitynyt Eezyn käyttäjä, kevytyrittäjyyttä vasta harkitseva, tai muuten vain tiedonjanoinen.

Aiheeseen voit tutustua jo etukäteen artikkelista ”Vinkkejä aloittelevalle kevytyrittäjälle”

Aika:

Tiistai 9.6.2020 klo 12-13

Kouluttajat:

Kevytyrittäjyysasiantuntija Johanna Setänen ja Eezyn lakimies Otto Michelsen

llmoittautuminen:

Webinaari on maksuton, ilmoittaudu webinaariin alla olevan painikkeen kautta!

Jos ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen ja voit katsoa webinaarin itsellesi sopivana aikana jälkikäteen. Koska webinaari tallennetaan ja tallennukseen sisältyvät myös webinaarin chattikeskustelut, huomioithan että chattiin kirjoittaessasi nimesi näkyy myös tallenteessa.