Webinaari: Kevytyrittäjän somemarkkinointi 27.2.

Tässä webinaarissa saat vinkkejä kuinka hyödynnät sosiaalista mediaa oman toimintasi markkinoinnissa. Koska oivaltavan sisällön tueksi usein tarvitaan maksettua ja tarkkaan kohdennettua mainontaa, opit webinaarissa oleellisimmat tiedot ja taidot, joilla pääset eteenpäin mainostyökalujen kanssa. Kannattaa siis tulla kuulolle!

 

Sisältö:

  • Johdatus somestrategiaan: Kuka olen? Ketkä ovat kohdeyleisöäni? Mitkä ovat relevantit kanavat minulle? Minkälaista sisältöä minun kannattaa tuottaa?
  • Miten tehdä suunnitelmallinen mainoskampanja; ideoinnista ja kohdennuksesta optimointiin ja tulosten mittaamiseen ja raportointiin? (ensisijaisesti Facebook ja Instagram)

Aika:

27.2. klo 13-14

Kouluttaja: Ellen Into

Kouluttajana toimii sosiaalisen median asiantuntija ja yhteisömanageri Ellen Into VMP-konsernista. Ellen on sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin intohimoinen ammattilainen ja tuntee yhteisön kasvattamisen salat.

llmoittautuminen:

Webinaari on maksuton ja avoin vain Eezyn rekisteröityneille käyttäjille. Pääset ilmoittautumaan webinaariin Eezyn extranetin etusivulta löytyvästä linkistä.

Jos et ole vielä Eezyn rekisteröitynyt käyttäjä, nyt kannattaa liittyä joukkoomme! Rekisteröityminen Eezyn käyttäjäksi on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Ideoita tai toiveita webinaarin aiheiksi?

Webinaarisarjamme jatkuu koko vuoden kevytyrittäjille ajankohtaisin, hyödyllisin ja mielenkiintoisin aihein. Maaliskuussa 7.3. syvennytään veroehdotuksen täyttämiseen ja saat meiltä webinaarissa parhaat vinkit kuinka hoitaa homma kotiin mahdollisimman helposti. Onko sinulla idea webinaarin aiheeksi, jonka arvelet kiinnostavan myös muita eezyläisiä?  Kerro ihmeessä ajatuksesi meille! Voit laittaa toiveesi sähköpostilla markkinointiviestintäämme Minna Mäkelälle minna@eezy.fi. Toteutuneet ideat palkitsemme yllätyspalkinnoin!