Webinaari: Kevytyrittäjän somemarkkinointi, Instragram 11.4. klo 13-14

Suosittu Kevytyrittäjän somemarkkinointi -webinaari saa jatkoa! Tässä somemarkkinoinnin jatko-osassa syvennymme tarkemmin Instagramin hyödyntämiseen oman toiminnan markkinoinnissa. Miten luot tilin, joka tavoittaa oikeat tyypit, koukuttaa seuraamaan ja tuo palvelusi hyvällä tavalla esille? Kannattaa tulla kuulolle!

Sisältö:

  • Instagramin eri mahdollisuudet: kuvat, videot ja instastories
  • Miten tavoitat oikeat ihmiset instagramissa orgaanisesti?
  • Maksetun mainonnan mahdollisuudet
  • Instagramin yritystyökalut

 

Aika:

torstaina 11.4. klo 13-14

Kouluttaja: Ellen Into

Kouluttajana toimii sosiaalisen median asiantuntija ja yhteisömanageri Ellen Into VMP-konsernista. Ellen on sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin intohimoinen ammattilainen ja tuntee yhteisön kasvattamisen salat.

llmoittautuminen:

Webinaari on maksuton ja avoin vain Eezyn rekisteröityneille käyttäjille. Pääset ilmoittautumaan webinaariin Eezyn extranetin etusivulta löytyvästä linkistä.

Jos et ole vielä Eezyn rekisteröitynyt käyttäjä, nyt kannattaa liittyä joukkoomme! Rekisteröityminen Eezyn käyttäjäksi on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Ideoita tai toiveita webinaarin aiheiksi?

Webinaarisarjamme jatkuu koko vuoden kevytyrittäjille ajankohtaisin, hyödyllisin ja mielenkiintoisin aihein. Jos sinulla on idea webinaarin aiheeksi, jonka arvelet kiinnostavan myös muita eezyläisiä, kerro ihmeessä ajatuksesi meille! Voit laittaa toiveesi sähköpostilla markkinointiviestintäämme Minna Mäkelälle minna@eezy.fi. Toteutuneet ideat palkitsemme yllätyspalkinnoin!