Webinaari: Kevytyrittäjän verovähennykset 13.3. klo 13-14

Sisältö:

Mitä verovähennyksiä kannattaa kevytyrittäjän veroilmoituksessa huomioida? Miten saat tarvittavat tiedot Eezyn extranetistä kätevästi? Kohta on nimittäin taas se aika vuodesta, kun esitäytetyt veroilmoitukset saapuvat itse kullekin. Verovähennyksistä saamasi hyöty voi olla todella suuri, joten vähennykset kannattaa tehdä aina, kun omavastuu ylittyy. Erityisesti itsensätyöllistäjää hyödyttäviä verovähennyksiä ovat:

  • Eezyn palvelumaksu
  • Työnantajan sairausvakuutusmaksu
  • Tapaturmavakuutusmaksu
  • YEL-vakuutusmaksut
  • Tulonhankkimiskulut (esim. työvälineet ja työhuonevähennys)
  • Veronalaiset matkakustannusten korvaukset

Aika:

13.3. klo 13-14

Luennoitsija:

Eezyn lakimies Otto Michelsen

llmoittautuminen:

Webinaari on maksuton ja avoin vain Eezyn rekisteröityneille käyttäjille. Pääset ilmoittautumaan webinaariin Eezyn extranetin etusivulta löytyvästä linkistä.

Jos et ole vielä Eezyn rekisteröitynyt käyttäjä, nyt kannattaa liittyä joukkoomme! Rekisteröityminen Eezyn käyttäjäksi on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Rekisteröidy Eezyn käyttäjäksi tästä.

Ideoita tai toiveita webinaarin aiheiksi?

Webinaarisarjamme jatkuu koko vuoden kevytyrittäjille ajankohtaisin, hyödyllisin ja mielenkiintoisin aihein. Huhtikuussa palataan supersuosittuun somemarkkinointiin, mutta tällä kertaa vuorossa on jatko-osa, jossa päästään vieläkin syvemmmälle somemarkkinoinnin maailmaan.

Onko sinulla idea webinaarin aiheeksi, jonka arvelet kiinnostavan myös muita eezyläisiä? Kerro ihmeessä ajatuksesi meille! Voit laittaa toiveesi sähköpostilla markkinointiviestintäämme Minna Mäkelälle minna@eezy.fi. Toteutuneet ideat palkitsemme yllätyspalkinnoin!