Webinaari 7.4. klo 13-13.30 | Näin laskutat digitaalisia palveluita

Miten laskutat asiakkaitasi live-esiintymisestä verkossa, webinaarista tai verkkokoulutuksesta? Miten huolehdit veroista ja muista lakisääteisistä maksuista, kun myyt digitaalisia palveluita verkossa? Mitä lakisääteisiä maksuja täytyy hoitaa? Miten hoidat maksuliikenteen kätevästi? Mikä on palvelun myynnin ja lahjoituksen ero ja miksi on tärkeää erottaa nämä kaksi?

Älä turhaan pohdi näitä ja muita kysymyksiä yksin mielessäsi, vaan osallistu maksuttomaan webinaariimme! Webinaarissa annamme vinkkejä, kerromme faktoja ja vastaamme kysymyksiinne. Olet lämpimästi tervetullut mukaan olit sitten jo rekisteröitynyt Eezyn kevytyrittäjä, kevytyrittäjyyttä harkitseva, tai muuten vain tiedonjanoinen.

Tiistai 7.4. klo 13.00-13.30

Kouluttajat

Kevytyrittäjyysasiantuntija Johanna Setänen ja Eezy Kevytyrittäjien lakimies Otto Michelsen

Webinaari on maksuton. Ilmoittaudu alla olevan painikkeen kautta.

Jos ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen ja voit katsoa webinaarin itsellesi sopivana aikana jälkikäteen.

Tervetuloa mukaan!