Webinaari: Palveluhinnoittelun perusteet 29.1. / Outi Les Pyy

Koetko että palvelun hinnoittelu kannattavasti on haastavaa?

Vieraileva luennoitsijamme Outi Les Pyy aloittaa vuoden 2019 webinaarisarjamme mielenkiintoisella aiheella: palvelun hinnoittelu. Jokaisen aloittelevan itsensätyöllistäjän ja yrittäjän yksi vaikeimmista asioista on hinnoittelu. Kestävällä pohjalla oleva liiketoiminta perustuu kannattavaan hinnoitteluun. Webinaarissa opit kuinka hinnoittelet palvelusi kannattavasti ja kestävästi sekä käydään läpi verotukseen ja laskutukseen liittyviä käytännön asioita kevytyrittäjän näkökulmasta. Webinaari sopii sekä aloitteleville että jo pidempään toimineille itsensä työllistäjille, ja on hyödyllinen toimialasta riippumatta. Webinaarissa on myös mukana Eezyltä palvelupäällikkö Johanna Setänen.

Webinaari: Palveluhinnoittelun perusteet 29.1.

Sisältö:
  • Omasta tuntihinnasta ei tingitä, Outi kertoo webinaarissa miksi.
  • Mihin laskutettavasta (tunti)hinnasta ”häviää” niin suuri osa?
  • Miksi hinnoittelun läpinäkyvyys on hyvä asia yrittäjälle?
  • Miten hinta lasketaan?
  • Vinkkejä asiakastarjouksen tekemiseen
Aika:

Tiistai 29.1.2019 klo 13-14

Luennoitsija: Outi Les Pyy

Outi Pyy on helsinkiläinen trashionista ja tunnettu eko- ja kierrätysmuodin asiantuntemuksestaan ja vaatteiden kustomoinnista. Outi konsultoi myös ekoyrityksiä ja suunnittelijoita mm. visuaalisuuteen, sosiaaliseen mediaan, markkinointiin ja brändinhallintaan liittyvissä asioissa. Outi on itsekin ollut Eezyn käyttäjä jo useamman vuoden ja luennoinut mm. käsityötuotteiden ja pienmallistojen tuotteiden hinnoittelusta.

Ilmoittautuminen:

Webinaari on maksuton ja avoin vain Eezyn rekisteröityneille käyttäjille. Pääset ilmoittautumaan webinaariin Eezyn extranetin etusivulta löytyvästä linkistä.

Jos et ole vielä Eezyn rekisteröitynyt käyttäjä, nyt kannattaa liittyä joukkoomme! Saat 25 € liittymisbonuksen kun syötät palveluun rekisteröitymisen yhteydessä extranettiin bonuskoodin 33418007. Rekisteröityminen Eezyn käyttäjäksi on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Rekisteröidy palvelumme käyttäjäksi