Mihin asti unelmasi siivet kantavat?

Kysymys 1/4

Olet harrastanut pitsin nypläystä, hitsausta, ennustamista tai puutarhahommia jo hyvän tovin ja voit sanoa olevasi siinä haka. Millainen maisema kuvaa mielenrauhaasi kun ajattelet sitä, että saisit kaiken elantosi tästä ponnekkaasta osaamisestasi?

Kysymys 2/4

Ensimmäinen tilaus! Joku haluaa ostaa osaamistasi! Sos, jee, kääk, hihii! Mikä naamavärkki kuvastaa tilaasi, kun tajuat että nyt pääset tositoimiin?

Kysymys 3/4

Et saa unta. Mietit missä olet viiden vuoden päästä. Kantaako osaamisesi, onko ideasi hyvä, saatko asiakkaita. Näetkö itsesi matelemassa ojassa kuin etana vai kiitämässä savannilla gebardin lailla?

Kysymys 4/4

Mistä ikinä unelmoitkaan, älä vain laita hanskoja tiskiin! Jos nykyiset hanskat ei sovi, vaihda ne! Mikä tumppu istuu käteesi parhaiten?

Mihin asti unelmasi siivet kantavat?
Siipeni kantavat Pihtiputaalle!

Pihtipudas, somasti tuttu ja turvallinen paikka, missä on touhukasta tehdä ja yrittää. Jos kaipaat kuitenkin rohkaisua, verkostoitumista ja haaveilet lennosta kotiseutuja kauemmas, on hyvä hetki alkaa panostaa unelmiin! Pidä Pihtipudas hallussa, mutta nappaa haltuun myös naapurikunnat! Elät vain kerran!

Junalippuni vie Siperiaan!

Harva on yhtä sissi kuin sinä, sillä Siperian opetukset eivät monia houkuttele. Olet kova luu ja pienoinen pessimisti, et pelkää mitä tulee vastaan. Haluaisitko astua uusille raiteille? Vähän enemmän sirkushuveja siperialaisen leivän oheen? Mitä jos miettisit työtäsi ja tekemisiäsi laatikon ulkopuolelta? Nyt on hyvä tovi kyseenalaistaa omia piinkovia rutiineja ja näyttää maailmalle mistä sinut on tehty. Sisusta!

Olen ilmojen mahtisankari, mennään vaikka New Yorkiin, baby!

Pääsi vilisee ideoita ja osaamista, et pelkää uusia kokemuksia. Olet multivisionääri ja peloton keksijä. Joskus oma osaamisesi hätkähdyttää sinua itseäsikin. Maailma on sinulle avoin, joten keskity siihen mitä osaat! Olet lähempänä unelmiasi kuin uskotkaan! Dream on!

Peace’n love! Meditoin itseni Balille!

Lennät ja osaat, mutta välillä haluat upottaa varpaat hiekkaan. Haluat tehdä paikkariippumatonta työtä, sillä elämäntapasi on vapaamielinen hihhulointi. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa (hipeiltä se onnistuu), osaat verkostoitua ja ottaa rennosti. Luova ongelmanratkaisu on supertaitosi, mutta jätät suosiolla viralliset paperityöt jonkun muun hoidettavaksi. Anna itsesi loistaa kuin nouseva koira!

Share your Results: