Eezy testi

Kysymys 1/4

Millainen olet ihmisenä?

Kysymys 2/4

Milloin haluaisit tehdä töitä?

Kysymys 3/4

Millaista työtä haluaisit tehdä?

Kysymys 4/4

Millaisena näet elämäsi viiden vuoden päästä?

Eezy testi
Olet työmyyrä!

Haluat tehdä työsi hyvin ja tunnollisesti. Nautit siitä, että sinulla on selkeä työaika, jonka puitteissa paiskit hommia. Haluat pitää vapaa-aikasi erillään työnteosta ja olet omistautunut myös harrastuksillesi. Eezyläisenä voit vaikuttaa omaan työhösi ja työaikoihisi. Saat meiltä tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja mahdollisuuden jakaa ajatuksia monilukuisen eezyläisjoukon kanssa. Et jää yksin!

Olet toimariduunari!

Haluat pitää kaikki langat käsissäsi. Sinulla on selkeä suunnitelma työuraasi ajatellen, etkä pelkää tarttua mihinkään toimeen. Nautit työstäsi ja olet siitä ylpeä. Eezyläisenä saat vapauden toteuttaa itseäsi ja tehdä työtäsi juuri kuten haluat. Et sitoudu mihinkään ja voit kokeilla yritysideasi toimivuutta turvallisesti ilman riskejä. Tee elämäsi päätös ja lähde mukaan!

Olet vapaamielisesti vakava tekijä!

Haluat pitää kiinni vapaudestasi tulla ja mennä. Nautit siitä, että voit tehdä töitä silloin, kun se sinun elämääsi sopii. Parasta olisi, jos voisit työskennellä mistä päin maailmaa tahansa. Annat luovuudellesi arvoa ja se viekin sinua elämässä eteenpäin. Eezyläisenä saat haluamasi vapauden, etkä ole kiinni yrityksen pyörittämisessä. Anna vapauden tuoda jännitystä, me hoidamme tylsät velvoitteet puolestasi!

Oman työn kulkija

Sinusta on moneksi. Osaat tehdä paljon eri asioita, etkä halua lukkiutua vain yhteen työhön. Nautit siitä, että saat kokeilla uusia asioita ja löytää erilaisia reittejä toteuttaa itseäsi työelämässä. Eezyläisenä tämä kaikki on mahdollista. Voit tehdä niin montaa eri pestiä kuin haluat ja kokeilla uusia ammatteja. Tartu haasteeseen ja anna itsesi loistaa!

Share your Results: