Eezy yrityksenä

Eezy Kevytyrittäjät Osk

Eezy Kevytyrittäjät Osk on vuonna 2008 perustettu kevytyrittäjyyspalvelu, jonka kautta voi toimia itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman tarvetta perustaa omaa yritystä nk. kevytyrittäjänä. Palvelumme mahdollistaa työn laskuttamisen ilman yrittäjän paperisotaa. Se on helpompi, ja usein myös edullisempi vaihtoehto omalle yritykselle.

Asiakaskuntaamme kuuluu eri alojen ammattilaisia hevosenkengittäjistä yliopistoprofessoreihin, satunnaisesta sivutoimisesta laskuttajasta täysipäiväiseen, jopa muita eezyläisiä työllistävään toimijaan. Palvelullamme on yli 25 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Eezy Kevytyrittäjät on osa Eezy-konsernia

Ihmiskunta siirtyy työn ajasta tekijöiden aikaan. Me autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Kehitämme työpaikkoja paremmiksi ja teemme tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Autamme ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Tarkempaa tietoa Eezy-konsernista löydät verkkosivuilta www.eezygroup.fi.

Uuden työn edistäjä

Suomen ensimmäisenä kevytyrittäjyyspalveluna Eezy Kevytyrittäjät on ollut merkittävässä roolissa luomassa edellytyksiä uudenlaisille työntekemisen muodoille. Vuosien varrella olemme tehneet yhteistyötä eri viranomaistahojen kanssa, kuten TE-toimistot, ELY-keskukset, Työ- ja elinkeinoministeriö, Sosiaali- ja terveysministeriö.

Eezyn ja Sitran kyselytutkimus kevytyrittäjyydestäPyrimme jatkuvasti kasvattamaan eri toimijoiden ymmärrystä kevytyrittäjyyspalveluiden käyttämisestä ja itsensätyöllistämisestä; toimintatapaan liittyvistä mahdollisuuksista sekä myös toiminnan  haasteista, jotka toisinaan ovat jopa työllistymisen este.

Kevytyrittäjyys itsensä työllistämisen muotona

Vuoden 2016 alussa julkaisimme yhteistyössä Sitran kanssa toteutetun kevytyrittäjyyttä kartoittavan kyselytutkimuksen tulokset. Kyselyyn vastasi reilu tuhat Eezy Kevytyrittäjän käyttäjää.

Tutustu tutkimusyhteenvetoon.