Kokemuksia Eezystä

Miksi juuri Eezy-kevytyrittäjyys? Kokemuksia kevytyrittäjiltämme

Millaisia kokemuksia kevytyrittäjillä on Eezystä? Millaista ylipäätään on kevytyrittäjyys? Kokemuksia on tietysti yhtä monta kuin kevytyrittäjiäkin, mutta oheisten kevytyrittäjätarinoiden sekä käyttäjiemme antaman palautteen perusteella saat käsitystä siitä, miten palvelumme koetaan asiakkaidemme keskuudessa. 

Jos kiinnostuit kevytyrittäjyydestä, voit kevytyrittäjien kokemusten lisäksi lukea lisää siitä, mitä kevytyrittäjyys Eezyllä on ja miten palvelumme toimii. Rekisteröityminen on maksutonta, ja pääset aloittamaan työt vaikka saman tien. Tutustu myös kätevään EezyPay-maksuratkaisuun.

Millaista on olla kevytyrittäjä? Kokemuksia ja tarinoita luettavaksesi

Käyttäjiemme palautetta Eezyn kevytyrittäjyydestä

”Eezyn kanssa on ollut todella helppoa ja vaivatonta kaikki, hieno konsepti ja hyvä palvelu. Kiitos teille siitä!”

– Anu, graafinen suunnittelija

”Tää on niin hyvä palvelu ja jää niin hyvä fiilis, että ootte kyllä pelastus!”

– Minna Vainio

“Olen tehnyt useamman vuoden Eezyn kautta töitä kimpassa kaverini kanssa. Hänellä oli aiemmin toiminimi, mutta hän koki, että oli helpompaa tehdä Eezyn kautta töitä. Hänen tapauksessaan työskentely Eezyn kautta tuli myös edullisemmaksi vaihtoehdoksi, koska kalustovähennyksiä ei juuri ollut (esim. auto/liiketila). Oli myös helpottavaa, kun ei tarvinnut varautua ennakoihin. Itse koen käteväksi työporukassa toimimisen, työtilanteiden vaihtuessa voi näppärästi myös työllistää muita Eezyn käyttäjiä ja saa nopeasti aputyövoimaa. Hienoa itsenäisessä toiminnassa on myös se, että pystyy itse säätelemään työajat ja sovittamaan lomat perheen aikatauluun. Työhön käytetystä ajasta on mahdollisuus myös saada enemmän rahaa kuin perinteisessä palkkasuhteessa.”

– Ape

”Asiointi teidän kanssanne on joka kerta ollut mukava kokemus – asiakaspalvelunne on aivan superia!”

– Seppo Aaltonen

“Kiitos hyvästä palvelusta, olen suositellut teitä kaikille tutuillenikin.”

– Pia P.

”Ja kiitos taasen loistavasta asiakaspalvelusta!”

– Johanna

”Eezyn kaksi Johannaa tekevät upeaa asiakaspalvelua! Johanna Setänen vakuutti minut ja Seuranan Eezyn asiakkaaksi iloisella, aktiivisella asiakaspalveluotteellaan ja sama jatkunut koko ajan! Aina saa vastauksen ja apua. Eilen toinen Johanna auttoi heti ja lupasi kontaktoida meidän Seuralaisen. Iso kiitos kaikesta tästä!”

– Mirka Saarinen

“Kaikin puolin erittäin helppoa. Voi keskittyä täysin omaan työhön ja palvelu on sujunut hyvin. Ammattitaitoinen ja mukava henkilökunta. Vastauksen kysymykseen saa lähes aina heti, tai viimeistään viiden minuutin päästä joku soittaa takaisin.”

– Rauno Stenman

“Tarvitsee kyllä kehua, kuinka näppärä tämä Eezy on, oman firman paperiasiat ei kyllä millään luonnistuisi. Kiva, kun aina niin ystävällisesti neuvotte minua. Yritän jatkossa olla koheltamatta.”

– Maarit S.

“Olen käyttänyt Eezyn palvelua noin vuoden. Hyvin usein tulee käytettyä myös heidän Express-palvelua, joka mahdollistaa nopean läpiviemisen palkan kotiuttamisessa. Tämä palvelu on suorastaan loistava tapa saada palkka vielä samalle päivälle laskun kirjaamisesta. Olin yrittäjä aiemmin, mutta Eezy tarjoaa minulle mielekkäämmän tavan toimia.”

– Tomi Palander

“Kiitos ensinnäkin todella hyvästä ja nopeasta palvelustanne! Olen ollut erittäin tyytyväinen.”

– Katja K.

“Suosittelen ehdottomasti, tämä on paljon parempi kuin oma yritys. Palvelualttius on hyvää, kaikki toimii!”

– Jukka Kumpulainen

“Haluan kiittää jälleen kerran erittäin hyvästä palvelusta. Kiitos että ehdotit tapaturmavakuutustanne. Siitä oli minulle paljon hyötyä. Vakuutus korvasi minulle kaikki kulut ja menetetyn työviikon. Siitä kiitos kuuluu sinulle. Kiitos ystävällisestä palvelusta kaikelta osin. Olen todella mielissäni siitä, kun kaikki asiat aina hoituu ihan viimeisen päälle hyvin!”

– Satu Isberg

“Erittäin sujuvasti on kaikki toiminut alusta asti. Helpolla olen päässyt. 🙂 selkeää ja yksinkertaista ja mikä parasta: kun Johannan kanssa on hetkenkin puhelimessa, ilo tarttuu koko loppupäivään! SUURET KIITOKSET 😀”

– Merja S.

“Minua on lähestynyt teidän kilpailijayritys puhelimitse ja sähköpostitse, tekivät tarjouksen jos vaihdan laskutuspalveluni heille. En ole vaihtamassa sillä olen erittäin tyytyväinen Eezyn toimintaan.”

– Tuija Saari Isique
Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Tee testi ja selvitä olisiko kevytyrittäjyys sinun juttusi!

Näppärällä viiden kysymyksen testillä selvität, sopisitko sinäkin työn vapaudesta nauttivaksi Eezy-kevytyrittäjäksi.

Aloita kevytyrittäjyys vaikka heti

Haluaisitko kevytyrittäjäksi? Eezyn palveluun rekisteröityminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Aloita vaikka saman tien tai tutustu rauhassa.

Rekisteröidy

Tee työ

Veloita asiakasta

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi