Palkkalaskuri

Kevytyrittäjän palkkalaskuri

Haluatko tietää kuinka paljon laskutussummasta jää käteesi palvelumaksun, verojen ja muiden lakisääteisten maksujen jälkeen? Tai pohditko, minkä verran pitäisi laskuttaa, jotta käteen jää sopiva määrä euroja? 

Kevytyrittäjän laskurin avulla näet yhdellä silmäyksellä, mitä vähennyksiä palkastasi menee ja voit käyttää sitä myös hinnoittelun apuna. Kevyt laskuri on nopea apuri simppeleihin palkanlaskutoimituksiin, kun taas laaja laskuri auttaa monimutkaisemmissakin tapauksissa.

Mitä summia laskuri vähentää palkasta?

Palkastasi vähennetään aina verokorttisi mukainen ennakonpidätys ja Eezyn palvelumaksu. Jos ostat lisäpalvelun, palkastasi vähennetään myös lisäpalvelun maksu. Jos olet YEL-vakuutusvelvollinen, palkastasi vähennetään myös työnantajan sairausvakuutusmaksu, jonka suuruuden näet palkkalaskurista.

Palvelumaksun osuus on 5–7 % laskutuskertymästäsi riippuen

Eezy kevytyrittäjän laskuri kertoo selkeästi, mistä lopullinen palkkasi muodostuu ja näyttää heti palvelumaksun osuuden. Palvelumaksumme on 5–7 %, joka määräytyy laskutettavan summan mukaan: mitä enemmän sinulla on laskutuskertymää, sitä pienempi palvelumaksusi on. Laskutuskertymä ei nollaannu koskaan. Rekisteröityminen on ilmaista, ja alat maksaa palvelusta vasta sitten, kun sinulle on kertynyt laskutettavaa

Palvelumaksusta voit lukea tarkemmin Hinnasto-sivulta.

Miten Eezy Kevytyrittäjät vertautuu kilpailijoihin?

Kevytyrittäjyys on vuosi vuodelta suositumpaa, ja alalla on paljon toimijoita. Miten siis valita paras laskutuspalvelu juuri sinulle? Pelkkä palkastasi vähennetty, palkkalaskurin näyttämä euromäärä ei kerro kaikkea, vaan kevytyrittäjäpalveluita kannattaa vertailla ja tutkia laajemmin. 

Palkka pikaisesti lisämaksusta

Kevytyrittäjän eteen tulee varmasti joskus tilanne, kun palkka olisi hyvä saada tilille mahdollisimman pian. EezyExpress-palkka on maksullinen lisäpalvelumme, jonka avulla voit saada palkan tilillesi nopeimmillaan jo laskutuspäivänä! Eezyn laskuri ei näytä lisäpalveluiden hintoja, mutta lisäpalvelun hinta veloitetaan normaalin palvelumaksun lisäksi ja lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummastasi. 

Askarruttaako palvelumaksu, kevytyrittäjän laskuri tai muut asiat? Kysy!

Jos jokin hinnoittelussamme jäi mietityttämään, ota yhteyttä! Voimme käydä palvelumaksua tarkemmin läpi tai kokeilla yhdessä, miten kevytyrittäjän laskuri toimii. Muistathan, että Eezy kevytyrittäjäksi rekisteröityminen on maksutonta ja maksat palvelun käytöstä vasta sitten, kun sinulla on laskutettavaa työtä.