Näin EezyPay toimii

Miten EezyPay toimii?

1. Luo maksusivu nettipalvelussa tai mobiiliappissa täyttämällä työhön liittyvät tiedot.

2. Jaa maksusivu asiakkaallesi QR-koodilla tai linkillä. Kopioimalla linkin voit toimittaa sen asiakkaallesi tekstiviestillä, WhatsAppilla, sähköpostitse, lisäämällä nettisivuillesi tai sosiaalisen median tiliisi. Voit lähettää saman maksulinkin useammalle eri asiakkaallesi.

3. Asiakkaasi valitsee maksutavoista hänelle sopivan ja maksaa. EezyPay mahdollistaa maksamisen ennakkoon tai heti palvelun tuotettuasi.

4. Saat palkan tilillesi nopeammin, asiakkaan maksusta viimeistään seuraavana pankkipäivänä valitsemasi palkkapäivän mukaisesti.

EezyPay mahdollistaa asiakkaallesi seuraavat maksutavat:

QR-koodi, maksulinkin jakaminen, miten nämä käytännössä helpottavat toimintaani kevytyrittäjänä?

Katso, miten Eezyn kevytyrittäjät hyödyntävät EezyPayta omassa toiminnassaan!

EezyPay asiakkaasi näkökulmasta

(Klikkaa kuva suuremmaksi)

Miltä EezyPay sitten käytännössä näyttää asiakkaalle? Asiakkaan näkymä EezyPayssa on hyvin yksinkertainen. Siinä näkyy:

  • Nimesi
  • Maksusivun nimi
  • Veloituksesi
  • Mahdolliset maksusivun lisätiedot

Asiakas täyttää itse yhteystietonsa, eli sinun ei enää tarvitse kysellä laskutustietojen perään. EezyPay mahdollistaa asiakkaalle maksamisen kätevästi esim. MobilePaylla ja kortti- tai verkkomaksulla.

EezyPay vai laskuttaminen?

Tässä vaiheessa saatat pohtia, miten EezyPay eroaa tavallisesta laskuttamisesta ja onko se hintansa arvoinen. Ei pidä unohtaa, että hintansa arvoista on myös kevytyrittäjän aika, jota EezyPaylla säästyy kun erillisiä laskuja ei tarvitse näpytellä. Joustavien maksutapojen ja helpomman maksamisen tarjoaminen tekee palvelustasi astetta paremman kokemuksen myös asiakkaallesi. Kokosimme selkeän taulukon EezyPayn ja laskuttamisen eroista. Lue myös Riikan kokemuksia kuinka EezyPay helpottaa kevytyrittäjän laskuttamista!

EezyPayPerinteinen lasku
Maksun pyytäminen asiakkaaltaMaksulinkillä tai QR-koodillaLaskulla
Maksutietojen pyytäminenAsiakas täyttää itse yhteystietonsa (nimi ja sähköpostiosoite)Pitää pyytää yhteystiedot asiakkaalta (nimi, sähköpostiosoite ja laskutusosoite)
Asiakkaan maksutapa-vaihtoehdotMm. MobilePay, Pivo, Siirto, luottokortti, verkkomaksu. Ei tarvitse näpytellä laskun tietoja.Laskun maksu verkkopankissa
Asiakkaan maksuaikaMaksu palvelun yhteydessä tai jo ennakkoon, eli saat palkan nopeammin14 vrk maksuehto kuluttaja-asiakkaille
MonikäyttöisyysVoit jakaa saman maksulinkin useammalle asiakkaallesiJokaiselle asiakkaalle täytyy tehdä oma lasku
TyömääräMaksusivun luominen n. 1-3 minuuttiaLaskun tekeminen n. 5-30 minuuttia
Minkälaisiin maksuihin soveltuuEnsisijaisesti kuluttaja-asiakkaille, mutta voi sopia myös yritysasiakkaille: työstä ei lähde virallista laskua, mutta asiakas saa maksusta virallisen kuitin kirjanpitoa vartenKuluttaja- tai yritysasiakkaille, yritysasiakkaille myös verkkolaskumahdollisuus
Laskutus vai EezyPay?

Perinteinen lasku vai moderni EezyPay? Testaa!

Ovatko asiakkaasi yrityksiä vai yksityishenkilöitä? Teetkö töitä satunnaisesti vai säännöllisesti? Entä haluaisitko saada asiakkaalta maksun paikan päällä tai jopa ennakkoon? Lyhyen testin avulla selvität, sopiiko perinteisempi laskuttaminen vai modernin EezyPay-maksuratkaisun käyttö sinulle kevytyrittäjänä paremmin.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy nyt ja kokeile 1 kk ajan ilman pakettimaksua!

Tutustumistarjouksena voit nyt kokeilla EezyPayta ilman pakettimaksua 1 kuukauden ajan! Maksat siis vain maksunvälityskulun 1,5 %/maksu sekä Eezyn normaalin palvelumaksun palkanmaksun yhteydessä. Lue lisää EezyPayn hinnoittelusta.

Jos olet jo Eezy-kevytyrittäjä, löydät EezyPayn nettipalvelustamme ja mobiiliappista.