Palvelut

Palveluvalikoimamme on edistyksellinen ja moderni: voit valita perinteisen laskuttamisen, kätevän EezyPay-maksuratkaisun tai käyttää molempia tapoja palveluistasi veloittamiseen. Nyt voit lisäksi myydä verkkokursseja tai muuta digitaalista sisältöä kevytyrittäjänä ilman omaa Y-tunnusta! Tutustu palveluihimme ja valitse sinulle paras tapa toimia kevytyrittäjänä.

Laskutus

Luo ja lähetä rajaton määrä laskuja monipuolisten laskutusmahdollisuuksien avulla. Ei kuukausimaksuja – maksat palvelumaksun vasta kun saat palkkaa. Aloita vaikka heti ja lopeta milloin haluat.

EezyPay

Käytä modernia EezyPay-maksuratkaisua asiakkaidesi veloittamiseen. Säästä aikaasi, mahdollista asiakkaillesi joustavat maksutavat ja saa palkkasi nopeammin.

Saat käyttöösi myös monipuoliset laskutusmahdollisuudet.

EezyPay-Campwire

NYT SAATAVILLA: Luo verkkokursseja ja myy muita digitaalisia tuotteita sijainnistasi riippumatta suosittua Campwire-verkkokurssialustaa hyödyntäen – nyt myös ilman omaa Y-tunnusta!

Saat käyttöösi myös laskutuksen ja EezyPayn.

Onko sinulla kysyttävää

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi