Hinnasto

Palvelumaksumme on 3–5 % + alv ja se lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Palvelumaksu alenee sitä mukaa, kun laskutusta kertyy. Heti rekisteröidyttyäsi palvelumaksusi on 5 % + alv ja alimmillaan maksat palvelustamme vain 3 % + alv.

5 %

Kun laskutuskertymäsi on
alle 75 000 €

4 %

Kun laskutuskertymäsi on
yli 75 000 €

3 %

Kun laskutuskertymäsi on
yli 150 000 €

  • Rekisteröityminen on maksutonta.
  • Ei kuukausimaksuja, ei kiinteitä kuluja eikä sitoutumispakkoa.
  • Maksat palvelusta vain kun sinulla on laskutettavaa työtä ja kun sinulle maksetaan siitä palkka. Veloitamme palvelumaksun vasta palkanmaksun yhteydessä.
  • Porrastettu palvelumaksumme palkitsee pitkäaikaisia, aktiivisia käyttäjiämme. Kerryttämäsi laskutus ei nollaannu, vaikka pitäisit taukoja laskuttamisessa.
  • Ei minipalvelumaksua, eli voit tehdä niin paljon ja niin pieniä tai suuria laskuja kuin haluat.
  • Voit myös perua lähettämäsi laskut veloituksetta.

MITÄ PALVELUMAKSU ON EUROINA?

Esimerkistä näet minkä verran Eezyn palvelumaksu 5% + alv on euroissa, kun laskutussumma on 2 000 €. Kannattaa huomioida, että tapaturmavakuutusmaksun suuruus riippuu ammatista. Palkkalaskurillamme voit itse laskea, paljonko saisit laskutussummastasi palkkana. Laskuri on myös hyvä apu työn hinnoitteluun.

Esimerkki: Graafinen suunnittelija laskuttaa suunnittelutyötään yritykseltä, laskutussumma 2 000 €

Asiakkaalta laskutettava summa (+ alv 24 %)2 480 €
Laskutussumma (alv 0 %)2 000 €
Ennakonpidätys 15 %-300 €
Nettopalkka1 700 €
Vähennykset nettopalkasta
Eezyn palvelumaksu 5 % (+ alv 24 %)-124 €
Tapaturmavakuutus 0,579 % (+ alv 24 %)-14,36 €
Työnantajan sairausvakuutusmaksu 1,34 % (+ alv 24 %)-33,23 €
Maksetaan käteen1 528,41 €

MITÄ PALVELUMAKSUUN SISÄLTYY?

Toiminnan vastuuvakuutus

Kun olet rekisteröitynyt verkkopankkitunnuksillasi Eezyn käyttäjäksi, sinulla on Eezyn kautta laskutettavien työsuoritusten aikana voimassa toiminnan vastuuvakuutus.

Sopimuspohjat

Verkkopalvelustamme löydät valmiit sopimuspohjat yleisimmille toimialoille niin suomeksi kuin englanniksi.

Laskutus

Voit luoda laskuja asiakkaillesi verkkopalvelussamme omaan tahtiisi 24/7. Tarkastamme laskusi nopeasti, jotta saat palkkasi mahdollisimman pian: yleensä lasku lähtee asiakkaalle vielä saman päivän aikana. Kauttamme onnistuu myös mm. ulkomaan laskutus, käteislaskutus sekä iZettle-, ePassi- ja Smartum-suoritukset.

Kulujen ja kuittien käsittely

Korvaamme tehdystä työstä aiheutuneet kulut palkanmaksun yhteydessä ja käsittelemme niihin liittyvät tositteet ja kuitit.

Neuvonta

Oli kyse sitten hinnoittelusta, sopimusasioista tai toimialaasi liittyvistä erityispiirteistä, aina kannattaa kysyä meiltä! Opastamme sinua kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa, huolehdimme asioistasi ja muistuttelemme esimerkiksi tärkeistä päivämääristä. Soittele, laita viestiä tai tule tapaamaan kasvotusten neuvontapisteisiimme, joita on ympäri Suomen!

Maksumuistukset ja perintä

Jos asiakkaasi ei maksa laskuasi ajoissa, hoidamme maksumuistutukset ja tarvittaessa siirrämme saatavasi yhteistyökumppanimme OK Perintä Oy:n perittäväksi. Voit valita aina laskua tehdessäsi haluatko automaattiset maksumuistutukset vai et.

Palkanmaksu

Maksamme palkkasi viivytyksettä asiakkaasi maksusuorituksen saavuttua tai valitsemanasi palkanmaksupäivänä. Palkanmaksun yhteydessä veloitetaan myös palvelumaksu. Voit etukäteen arvioida palkkalaskurimme avulla kuinka paljon palkasta jää käteen.

Todistukset ja yhteenvedot

Jos tarvitset työ- tai palkkatodistuksia esimerkiksi TE-toimistoa varten tai vuosiyhteenvetoa veroilmoitusta varten, voit ladata ne kätevästi verkkopalvelustamme.

Lakineuvonta

Saat apua lainopillisin kysymyksiin ja tilanteisiin Eezyn omalta lakimieheltä. Lakineuvonta on sinulle täysin maksutonta, jos asia on simppeli ja sen voi ratkaista nopeasti vaikka jo puhelun aikana.

Eezy-konsernin työmahdollisuudet

Eezy Kevytyrittäjät on osa Eezy-konsernia ja Eezyn kevytyrittäjät voivat halutessaan liittyä verkkopalvelumme kautta Eezy-konsernin osaajaverkostoon. Verkoston kautta voi saada mm. keikkaluontoisia työmahdollisuuksia.

Tapahtumat ja webinaarit

Järjestämme webinaareja, koulutuksia ja juhlia kevytyrittäjillemme. Tervetuloa kehittämään omaa osaamista, vaihtamaan kokemuksia ja verkostoitumaan muiden kevytyrittäjien kanssa!

TAPATURMAVAKUUTUS

Palveluumme sisältyy aina myös työajan tapaturmavakuutus. Tapaturmavakuutus astuu voimaan rekisteröitymisen yhteydessä ja vakuutusmaksun suuruus riippuu työtehtävästäsi. Maksu vähennetään automaattisesti palkanmaksun yhteydessä. Palkkalaskuristamme voit laskea vakuutusmaksun suuruuden.

TUTUSTU MYÖS LISÄPALVELUIHIMME:

EezyExpress-palkka

Tarvitsetko palkkasi pikaisesti jo etukäteen, ennen kuin asiakkaasi on maksanut laskusi? Tutustu EezyExpress-palveluumme ja voit saada palkkasi jopa laskutuspäivänä.

SuperEezy-palvelu

Tämän helpommaksi oman työn laskuttaminen ei voi enää mennä! SuperEezyn käyttäjät pääsevät superhelpolla, sillä Eezy hoitaa laskut, kirjaa kulut ja tekee kaiken muunkin puolestasi. SuperEezy-palvelu on sinulle, jolla ei ole halua tai aikaa edes laskujen täyttelyyn. Tutustu SuperEezy-palveluun.

Mahdollisuus käyttää Eezyn Y-tunnusta rajoitetusti

Joissain tilanteissa saatat tarvita y-tunnusta työhön liittyvien hankintojen tekoon. Autamme näissä mahdollisuuksien mukaan, mutta otathan aina ensin yhteyttä Eezyn neuvontaan.

Asianajopalvelut

Pitkäaikainen asianajotoimistomme Sivenius & Suvanto hoitaa puolestasi mahdolliset oikeudenkäynnit, välimiesmenettelyt ja konkurssiasiat. Tutustu tarkemmin asianajopalveluihimme.

MUITA ETUJA EEZYN KÄYTTÄJILLE:

Omena-hotellit

Omena-hotellit on suomalainen perheyritys, jolla on 7 hotellia ympäri Suomen. Omena-hotellissa yövyt kotimaisessa huippusängyssä aina edullisesti, aina kaupungin keskustassa. Eezyläiset yöpyvät vielä edullisemmin, Omenan kiinteällä yrityshinnalla, jonka saat rekisteröityä itsellesi Omenan sivuilla.

SOLKI.LIVE

Solki.live -palvelu tarjoaa monipuoliset työkalut palvelujen myymiseen sekä omien asiakkaiden tapaamiseen digitaalisesti verkossa. Eezyläiset käyttävät solki.live -palvelua etuhinnoin, tutustu etuihin.

HILTI OY

Hilti Oy tarjoaa palveluita ja tuotteita rakennusalan ammattilaisille. Eezyläiset saavat yritysasiakkaan alennukset käyttöönsä kaikissa Hilti Oy:n liikkeissä eri puolilla Suomea, kun hankkii työhön tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Ostoksia voi tehdä ainoastaan käteisellä. Saat alennukseen oikeuttavan asiakasnumeron neuvonnastamme info@eezy.fitai 09 4247 5630.

HELT

HELT-palvelun avulla voi myydä liikuntaan liittyviä verkkopalveluita ja valmennuksia vaivattomasti omalla kanavalla. Kanavan käyttöönotto on ilmaista ja HELTn palvelumaksu on 16% kaikesta kanavan kautta tulleesta myynnistä. Eezyläisille HELT tarjoaa lisäetuna alkusparrauksen sekä tarvittaessa apua sisällöntuotantoon.